Digital Trends 2019 представя стратегиите на топ компаниите и дигитални

...
Digital Trends 2019 представя стратегиите на топ компаниите и дигитални
Коментари Харесай

Digital Trends 2019 си поставя за цел да отговори на въпроси кои 5 индустрии ще претърпят радикални промени в следващите години

Digital Trends 2019 показва тактиките на топ фирмите и цифрови специалисти на следващия ден - 15 октомври (вторник), в зала 6 на НДК.

В 5 панела повече от 20 представители на бизнеса в страната и чужбина ще дискутират измененията и трансформациите, за които фирмите би трябвало да се приготвят във към този момент съществуващата цифрова екосистема.

Гостите и присъстващите на форума ще се срещнат с представители на топ марки и да дискутират трендовете в дигитализацията в областта на телекомуникациите, банковия бранш, обществените медии и стартъп бранша.

Една от предстоящите звезди на събитието е Емили Рейно, Global Digital Consultant в Ringier най-голямата медийна група в Европа. Тя ще показа бъдещето на симбиозата сред цифровата и обичайните форми на рекламата, основани на опита на международната медиа организация Ringier. С повече от 180 години опит в рекламата, семейната компания през днешния ден има повече от 7300 чиновници, оперира в 19 страни и работи за над 105 международно приети марката. Компанията генерира продажби за над 1 милиард франка през 2018 година като 1/3 от него дължи на продажби в цифровата сфера.

В утрешния ден (15-ти октомври) в зала 6 на НДК на ще бъдат фирмите Bing Advertising (Microsoft), Searchmetrics, eMAG, Viber, Neterra, UniCredit Bulbank, eBag, Mastercard, Revolut, Ozone.bg, Entrea Capital, NEVEQ, Angels Club, Spark Bulgaria, Sofia Green, LAUNCHub. В 5 панела бизнесът споделя своя опит и ноу-хоу за измененията в екосистемите на промишленостите, последващи развиването на цифровите трендове.

Програмата и всички лектори на Digital Trends 2019 ще намерите на страницата на събитието: https://profit.bg/digitaltrends/.

Digital Trends 2019 се реализира с поддръжката на: EMAG, Нетера, UniCredit Bulbank, Opel, Адмирал Маркетс, Резиденшъл Парк Лозен, SentecaCommerce и с медийната поддръжка на Sportal Media Group и Kaldata.com.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР