digital.bgСобствениците на смартфони произведени от компанията скоро ще могат да

...
digital.bgСобствениците на смартфони произведени от компанията скоро ще могат да
Коментари Харесай

Приложение позволява да контролирате автомобила от смартфона

digital.bg

Собствениците на смарт телефони създадени от компанията скоро ще могат да се възползват от още една забавна функционалност. Huawei са създали потребен инструмент с името HiCar, който предлага елементарен способ да управлявате автомобила от мобилната джаджа. Доколкото разбираме Huawei HiCar може да се употребява за свързване на колата с интелигентен часовник или смартфон. По този метод ще можете да стартирате мобилни приложения на екраните в централната подпора.

 



 

В това число влизат услуги за навигация, платформи за стрийминг на музика и други Все отново най-интересната характерност на Huawei HiCar e опцията да контролирате множеството самостоятелни функционалности на автомобилите, оповестява GIzmoChina. Потребителите има по какъв начин да настроят климатика, да контролират прозорците, да отворят вратите или да управляват чистачките. Huawei HiCar ще демонстрира в действително време данни за настоящия статус на колите, което също е много потребна алтернатива.

 



 

Huawei HiCar е усъвършенствана да употребява камерите на колите, с цел да снима фотоси и видео клипове по време на пътуването. Сензорният екран на централното табло ще ви демонстрира данни за уведомления от приложения, навигация и  музикалния плейър. Предвидена е и опция да приемате позвънявания, както и да се възползвате от вградения гласов помощник. Функцията ще е налична първо за Huawei Mate 30, само че по-късно ще стане част и от другите флагмани на компанията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР