digital.bgSafe mode (безопасен режим) в Android е начин да зареждате

...
digital.bgSafe mode (безопасен режим) в Android е начин да зареждате
Коментари Харесай

Как да влизате и излизате в Safe Мode режим от смартфон с Android

digital.bg

Safe mode (безопасен режим) в Android е метод да зареждате Android устройството си единствено с приложенията и настройките, които са предоставени от производителя му. Това значи, че когато стартирате Android телефон в безвреден режим, всички приложения на трети страни, уиджити и настройки, както и всички свързани систематични модификации се отстраняват, зареждат се единствено систематичните приложения по дифолт, прецизират от Android Guys.
Защо има значение безвредния режим?
Безопасният режим е бърз и елементарен метод за разкриване на проблеми с вашето устройство като бързо изтощение на батерията, утежняване на продуктивността или увеличена приложимост на данни.

 

Може да се употребява и в случаите, когато телефонът ви е инфектиран от злотворен програмен продукт или някаква злонамерена стратегия и би трябвало да ги идентифицирате и премахнете, преди да обиден или откраднат вашите данни.

 

За да определите дали обещано приложение предизвиква казуса с вашия Android телефоно или с цел да изключите проблем, обвързван с хардуера, можете да стартирате телефона си в безвреден режим и да го употребявате известно време. Ако към момента сте очевидец на същия проблем при потреблението в безвреден режим, това може да значи, че има някакъв проблем с хардуера на вашето устройство. Но в случай че устройството ви работи без проблеми, евентуално това значи, че повода е в приложение на трети страни което сте конфигурирали.

 
Как да стартирате устройството си в Safe Mode?
 



 

Това може да стане по два разнообразни метода въз основа на Android версията и модела на вашето устройство.

 
Метод 1
 

1. Натиснете дълготрайно време хардуерния бутон „ Рower “ на вашия Android телефон, до момента в който се появи менюто за изключване.

 

2. Натиснете дълготрайно време софтуерния „ Рower “ бутон за изключване на екрана до момента в който не видите опцията „ Safe mode “.

 

3. Вашето Android устройство ще се рестартира и ще влезе в безвреден режим.

 



 
Метод 2
Ако не можете да влезете в безвредния режим на Android телефона си, като употребявате горния способ, следвайте стъпките по-долу.

 

1. Изключете Android устройството си, като задържите „ Рower “ бутона и изберете опцията за изключване на зареждането от менюто.

 

2. След като устройството ви е изключено, натиснете дълготрайно време бутона „ Рower “, с цел да го включите още веднъж и изчакайте, до момента в който видите производителя на устройството или логото на Android.

 

3. След като видите логото, натиснете и задръжте бутона за понижаване на звука, до момента в който устройството ви се рестартира.

 

4. Пуснете бутона за зареждането, откакто вашето устройство се рестартира и към този момент ще бъдете влезнали в безвредния режим.

 

Как да излезете от безвредния режим на Android телефон?

За разлика от влизането в безвредния режим, излизането от него е еднообразно за всички Android устройства и е много просто. Нужно е единствено да следвате стъпките по-долу, с цел да излезете от безвредния режим на вашия Android телефон.

 

1. Задръжте „ Рower “ бутона на устройството си, до момента в който не получите менюто за изключване.

 

2. Изберете опцията за рестартиране от менюто.

 

3. Вашето устройство ще се рестартира и ще излезе от безвредния режим. Ще се започва в естествения режим.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР