digital.bgРазпространението на коронавируса за съжаление продължава да бъде водеща тема

...
digital.bgРазпространението на коронавируса за съжаление продължава да бъде водеща тема
Коментари Харесай

Първата ваксина срещу корнавирус ще започне да се тества върху хора през април

digital.bg

Разпространението на ковид за жалост продължава да бъде водеща тематика в международните вести. Появата на от ден на ден случаи на болест на европейския континент в допълнение ускоряват страховете, само че и имат съществени стопански последствия. Едва ли има промишленост или съответен бранш, който да не е обиден отрицателно от хаоса предизвикан от Covid-19 в международен мащаб. Американска лаборатория с името Moderna разгласи една от дребното положителни вести свързани с вируса, откогато започва разпространяването му през последните седмици.

 

Специалистите им са създали ваксина срещу коронавируса, която е в задоволително постоянна конструкция, с цел да бъде употребена върху хора, оповестява GizChina. Все отново лекарите не желаят да избързват и макар темповете на разпространяване на вируса действителните проби няма да стартират преди началото на април. Големият въпрос пред основателите на имунизацията е да подсигуряват, че е задоволително ефикасна в битката против Covid-19, само че също, че не е токсична за човешкото тяло. Първите проби към този момент са предоставени за проби от здравните служби в Съединени американски щати.

Ако съответните управляващи дадат нужната светлина първите пациенти ще имат опция да тестват имунизацията на Moderna преди края на април. Реалните резултати, обаче надали ще са налични преди юли, защото е нужно време да се изследва голямо количество информация. Имайте поради, че създаването на имунизацията е развой лишил единствено три месеца за прекосяване от секвенцията на генома до фаза 1. Това е повода да не се прибързва и да не можем още в този момент да купи имунизациите от аптеките по целия свят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР