digital.bgПопулярната услуга е чудесно допълнение към смартфоните с Android и

...
digital.bgПопулярната услуга е чудесно допълнение към смартфоните с Android и
Коментари Харесай

Google Photos вече ще ни помага при изрязване на документи от снимки за смартфоните с Android

digital.bg

Популярната услуга е отлично допълнение към смарт телефоните с Android и дава безкрайно място за предпазване на сбирката ни от снимки. Мнозина анализатори също по този начин дефинират Гугъл Photos като най-хубавото решение за опазване на изображенията, които вършиме от мобилните устройства. Платформата предлага и доста спомагателни функционалности и също по този начин употребява усъвършенстваните логаритми с изкуствен интелект и машинно образование на Гугъл, оповестява xda-developers.

 



 

Благодарение на тях Google Photos може да разпознава обектите в фотосите, което пък улеснява търсенето на наличие в профилите ни. Компанията към този момент опитва с още една забавна функционалност, която се споделя " Document Crop ". Както името подсказва по този начин ще можем да изразяваме  фотоси в документи, да унищожаване фоновите изображения и да почистваме обектите в ъглите на фрагментите. Това ще е допустимо единствено с няколко кликвания и ще отстрани потребността да употребявате други приложения за тази цел. 

 



 

Gooogle към този момент са стартирали разпространяването на  " Document Crop " до потребителите и чакат да е налична за смартфоните с Android в идващите няколко дни. След като актуализацията е налична и за вашето устройство към този момент ще получават известия, които ви оферират да изрежете дадена фотография, да я завъртите в друга посока или да коригирате цвета. Интеграцията на новата функционалност е още една причина да желаете да употребяват всекидневно Гугъл Photos от мобилните си устройства.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР