digital.bgНе винаги е лесно да намираме това, което търсим във Facebook.

...
digital.bgНе винаги е лесно да намираме това, което търсим във Facebook.
Коментари Харесай

Как да намираме видеоклипове във Facebook

digital.bg

Не постоянно е елементарно да намираме това, което търсим във Facebook. Объркващите детайли от менюто и неприятните резултати от търсенето, постоянно скриват наличие, което си коства да се види. Видеоклиповете са част от това наличие.

Имайки това поради, от Make Use Of са решили да ни покажат по какъв начин да намираме видеоклипове във Фейсбук. В взаимозависимост от типа на видеото, което желаете да намерите, има серия от разнообразни стъпки, през които би трябвало да преминете.

 
Как да намираме Фейсбук Live видеа?
Фейсбук Live видеоклиповете са подредени под Фейсбук Watch. Но за жалост Фейсбук Watch се пробва да бъде прекомерно доста неща едновременно, а това е в ущърб на Фейсбук Live. За да откривате Фейсбук Live видеоклипове използвайте хаштаг #live в лентата за търсене. Може също по този начин да ревизирате видео библиотеката на човек или страница или да употребявате системата за известяван на Фейсбук.

 



 
Как да намерите вашите видеоклипове във Фейсбук?
Ако имате Фейсбук профила си отдавна, има огромна възможност да сте натрупали стотици видеоклипове на платформата. Всъщност Фейсбук може да има единственото копие на някои от най-ценните ви мемоари.

 

За да намерите видеоклиповете, които сте качили в Фейсбук, отворете профила си и отидете в Photos > Videos. За да изтеглите всичките си видеоклипове от Фейсбук,  отворете Settings > Your Фейсбук information > Download your information > View и се уверете, че квадратчето до „ Photos and Videos “ е маркирано. Когато сте подготвени натиснете „ Create file “.

 
Как да намерим непокътнати от нас видеоклипове във Фейсбук?
Ако в миналото гледате видеоклип – от човек, страница или група – който смятате, че може да желаете да прегледате по-късно, можете да го запазите. Запазването на видеоклип във Фейсбук работи като отметка. Той няма да се изтегли на хард диска на компютъра ви, а ще се резервира в директория в профила ви.

 

Ако желаете да намерим непокътнати от вас видеоклипове във Фейсбук от уеб приложението, следвайте стъпките по-долу:

 

1. Отидете на Фейсбук.com и влезте в профила си.

 

2. Когато разглеждате фийда си, разгънете менюто Explore в панела отляво.

 

3. Кликнете върху „ Saved “.

 

4. Като опция можете да се отправите напряко към Фейсбук.com/saved.

 

5. Използвайки падащото меню в горния десен ъгъл на листата със непокътнати детайли, кликнете върху „ Videos “.

 
Как да намерим публични видеоклипове във Фейсбук?
Има няколко различни метода за намиране на публични видеоклипове във Фейсбук. Ще стартираме с най-очевидния метод. Ако познавате лицето, страницата или групата, която е качила истинския видеоклип, би трябвало единствено да отидете в потребителския им профил.

 

Ако видеоклипът е неотдавнашен, ще можете да го намерите, като превъртите през изявленията на стената. Ако наличието е малко по-старо и е заровено от по-нови неща на стената, кликнете върху таба Photos под изображението и изберете „ Videos album “.

 

Ако не можете да намерите видеото, евентуално е станало едно от двете неща – или индивидът или страницата са създали видеоклипа частен и към този момент не можете да го преглеждате, или индивидът е преместил видеоклипа в нов албум.

 



 
Как да намерим видеоклипове, които са маркирани във Фейсбук?
Няма бутон, който можете да кликнете, с цел да видите всички видеоклипове, в които в миналото сте били маркирани. Най-лесният метод да намерите видеоклиповете е като употребявате „ Activity Log “ (дневника на активността). Отправете се към профила си и кликнете върху иконата „ Activity Log “ в долния десен ъгъл на фотографията на корицата. От „ Activity Log “ изберете „ Photos and Videos “.

 
Как да намерим видеоклипове благодарение на лентата за търсене на Фейсбук?
Не забравяйте, че можете да употребявате лентата за търсене на Фейсбук, с цел да откривате мечтаното от вас наличие. Можете да въвеждате изречения като „ видеоклипове, в които съм тагнат “, „ видеоклипове от моя рожден ден “ или „ видеоклипове от моята отмора в Рим “ и да видите резултатите.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР