digital.bgЖивеем в забързан свят. Опитвайки се да балансираме между личното

...
digital.bgЖивеем в забързан свят. Опитвайки се да балансираме между личното
Коментари Харесай

6 полезни приложения, които проследяват как прекарвате времето си

digital.bg

Живеем в забързан свят. Опитвайки се да балансираме сред персоналното си време и служебните отговорности, постоянно се питаме къде „ отляте времето “. За благополучие има потребни приложения, които могат да ви оказват помощ в следенето на времето ви – какъв брой от  него използвате  пълноценни и какъв брой за маловажни неща.

 

По-долу ще откриете листата на Make Use Of съдържащ шест приложения за следене на времето ви.

 
1. HourStack (онлайн, Android, iOS)
HourStack е елементарен инструмент за следене на времето. Можете да създавате нови записи за задания, да ги премествате в друга част на деня или седмицата и даже да увеличавате избраната им дълготрайност.

 

HourStack ви разрешава да организирате времето си в разнообразни планове, а вграденият таймер ви демонстрира тъкмо какъв брой време сте отделили на дадена задача. В края на деня изчерпателните данни и графики на приложението демонстрират какъв брой време сте икономисали. За да оптимизирате работния си развой, можете да интегрирате приложението с Slack, Todoist, Google Calendar и други.

 

Можете да изпробвате HourStack гратис в продължение на 14 дни, по-късно ще би трябвало да отделяте най-малко по 7 $ всеки месец.

 
2. Timely (онлайн, Windows, macOS, Android, iOS)
Timely се откроява с набор от интелигентни функционалности и съвременен дизайн. Подобно на HourStack, Timely има гъвкаво оформление, където можете да влачите и пускате блоковете си със задания. Можете да преглеждате данните си по часове, планове и членове, в случай че работите в екип. Timely може да бъде пробван гратис 14 дни.

 
3. Toggl (онлайн, Windows, macOS, Linux, Android, iOS)
Както всеки добър програмен продукт за следене на времето, Toggl предлага всички общоприети функционалности, които биха ви били нужни за персонални или екипни планове. Toggl има главен безвъзмезден проект. Можете да изпробвате платените проекти за 30 дни и по-късно да се абонирате.

 
4. Harvest (Android, iOS, Mac, Windows, онлайн)
Harvest е богат на функционалности инструмент за следене на времето. Приложението се отличава с лесни за схващане детайли и типография, която всеки може да овладее за няколко минути. На началната страница имате достъп до своя график и седмичен обзор. Можете без старания да добавяте нови задания, да стартирате таймери и да видите какво вършат хората от вашия екип. Harvest предлага безвъзмездна версия за един човек работещ върху два плана. За повече, ще би трябвало да се обърнете към другите ценови проекти.
 5. TimeCamp (Android, iOS, Mac, Windows, Linux, онлайн)
Можете да мислите за TimeCamp като идеалното съчетание на всички услуги, които обсъждахме до момента. TimeCamp се предлага с съвсем всяка функционалност, която програмен продукт за ръководство на времето би трябвало да има. Освен това TimeCamp предлага 114 интеграции с приложения на трети страни като Slack, Trello, Evernote, Podio и така нататък

 

TimeCamp е безвъзмезден за физически лица, стига да желаете единствено да проследявате времето си. За да употребявате разширени функционалности като добавки на трети страни, ще би трябвало да изберете един от платените проекти.

 
6. Clockify (Mac, Windows, Android, iOS, Chrome, Firefox, онлайн)
Clockify е една от най-широко признатите платформи за следене на времето. Има премиум пакети, само че по-голямата част от потребителите няма да почувстват потребност от надграждане. Clockify има нормалния набор от функционалности за следене на времето. Има таблото, което ви разрешава да създавате нови записи, да стартирате таймери и да анализирате данните си. Освен това, Clockify има раздел за следене на времето, който слага вашите съществуващи и предходни задания в противоположен последователен ред. Подобно на останалите Clockify може да създава доклади и има приложения за всички съществени операционни системи.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР