digital.bgGoogle Photos е безплатна услуга, която предлага неограничено място за

...
digital.bgGoogle Photos е безплатна услуга, която предлага неограничено място за
Коментари Харесай

Вече можем сами да тагваме хора в снимките от Google Photos

digital.bg

Гугъл Photos е безвъзмездна услуга, която предлага безкрайно място за предпазване на сбирката ви от снимки. Компанията също по този начин се е погрижила да даде разнородни принадлежности, с които да организирате своите албуми. Вградената търсачка става все по-добра с всеки ъпдейт и ще ви спести скъпо време в откриването на фотосите, които ви трябват. Новата актуализация на Google Photos най-накрая разрешава сами да отбелязваме хора в изображенията, които съхраняваме и споделяме с услугата.

``
реклама

Toва е едно от най-желаните усъвършенствания на потребителите в Гугъл Photos още от отделянето на приложението от Google+ през 2015г. Алгоритмите на услугата постоянно са разпознавали лицата на хората в фотосите, което е значимо и улеснява организирането на албумите на потребителите. Липсата на функционалност, която разрешава ръчно да отбелязваме и прибавяме приятелите към изображенията освен дава повече независимост, само че и е потребно да поправяме погрешно поставените тагове.

 



 

Имайте поради, че към този момент функционалността е налична в мобилното приложение, когато Гугъл забележи, че в фотографията има лице на дръг човек. В този случай ще има по какъв начин вие да добавите тагове с името му, оповестява AndroidPolice. Гугъл Photos ще продължи автоматизирано да сканира всички фотоси, които качвате в своя профил, с цел да разпознае идентичността и броя на хората, които са снимани в тях. Необходимо е, обаче да сте задействали " Face Grouping " функционалността в Гугъл Photos.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР