digital.bgАndroid винаги е предоставяла повече свобода на избор на потребителите

...
digital.bgАndroid винаги е предоставяла повече свобода на избор на потребителите
Коментари Харесай

Как да изключим функцията за автоматично коригиране на текст от смартфон

digital.bg

Аndroid постоянно е предоставяла повече независимост на избор на потребителите от IOS. Това е едно от огромните преимущества и фактор за известността на платформата. Собствениците на смартфони могат да трансформират доста детайли от интерфейса на Аndroid. Eдно от първите неща, с които се сблъсквате, когато употребявате нов смарт телефон или непознато устройство е " Autocorrect " функционалността.

В избрани случаи е много потребно да виждате целесъобразни думи и знаци, само че от време на време редакциите са прекомерно досадни и по-скоро пречат да въведете стремежи текст. Понякога може да желаете да кажете нещо по друг метод, когато непрекъснатото сменяне на думите може да е извънредно демотивиращо. 

Все отново можете елементарно да контролирате по какъв начин работи клавиатурата от устройство с Android. Само с няколко кликвания има по какъв начин да спрете и активирате " Autocorrect " функционалността съгласно желанията ви. Така ще имате цялостен надзор над нещата, които пишете от Android. 

 

Ето и по какъв начин да го напрваите, съгласно BusinessInsider:

 



 

1. Oтворете меню " Settings ".

2. Изберете " Language and Input "

3. При някои модели горното меню може да откриете в " System " или " General Management ".

4. Oткрийте секцията " Virtual Keyboard ".

 

 



 

5. Изберете от листата с конфигурирани клавиатури мечтаното от вас приложение.

6. Най-вероятно едно от първите имена, което ще видите е Gboard.

7. Потвърдете избора си и изберете " Text Correction ".

8. Скролнете до " Corrections ".

9. Кликнете върху " Auto-Correction " с цел да спрете функционалността.

 

Използването на този режим е потребно в някои обстановки и неуместно в други случаи. Ако сте в придвижване и бързате можете елементарно да коригирате правописна неточност в текста. Разбира се никой логаритъм не е задоволително добър, с цел да схваща на 100% самостоятелните стремежи на всеки консуматор.

 

Вградената функционалност за автоматизирани корекции може да се ръководи по същия метод и от таблет, който работи с Android, където потребителите също се нуждаят от оптимална точност на писане. Имайте поради, че прекъсването на " Autocorrect " също по този начин ще прекрати предвиждането и допълнението на думи от клавиатурата. Можете постоянно да активирате още веднъж функционалността, когато се постанова.

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР