digital.bgАко искате да спестите малко пари и прекарвате голяма част

...
digital.bgАко искате да спестите малко пари и прекарвате голяма част
Коментари Харесай

5 добри приложения за безплатни разговори през WiFi

digital.bg

Ако желаете да спестите малко пари и прекарвате огромна част от времето си на място с благонадежден Wi-Fi, като да вземем за пример в офиса си, може да се регистрирате за най-евтиния проект за мобилен телефон и да разчитате на някое приложение за безвъзмездни диалози. От листата на Make Use Of може да потърсите своя любимец. Тези приложения за безвъзмездни диалози са за Android и iOS. Всички те оферират неограничени диалози и SMS текстови известия.
1.  Text Free
За да се обаждате гратис на някого благодарение на Text Free, той също би трябвало да има конфигурирано приложението на телефона си.  Ако желаете да вършиме изходящи позвънявания към елементарен телефонен номер, ще би трябвало да платите. За благополучие, можете да печелите безвъзмездни минути като гледате видеоклипове и изпълнявате някои други задания. Ако предпочитате да платите, можете да вземете 100 изходящи минути за Щатски долар 1,99. Можете да употребявате минутите, с цел да се обадите на всички места по света. Приложението Text Free се поддържа от реклами и е налично както за Android, по този начин и за iOS.
2. WhatsApp
Използването на WhatsApp за безвъзмездни позвънявания има някои явни ограничавания. Не можете да се обаждате на стационарни или мобилни телефони. С приложението може да се обаждате единствено на други хора, които имат конфигуриран WhatsApp на телефона си. WhatsApp обаче поддържа видео диалози и групови повиквания.
3. imo
Приложението поддържа аудио и видео диалози и работи в 2G, 3G и 4G мрежи в допълнение към Wi-Fi. Освен това imo криптира всички ваши гласови и видео диалози и няма ограничаване за броя на позвъняванията, които можете да извършите. Приложението разполага с солидна библиотека от стикери, които може да внесат въодушевление и в  най-обикновените диалози. В допълнение към Android и iOS версиите на приложението можете да инсталирате и разширението за Chrome.
4. Maaii
Приложението поддържа изходящи повиквания към стационарни и мобилни телефони, макар че тези минути не са безвъзмездни. Поддържат се изходящи позвънявания допълнително от 120 страни по света. Други негови функционалности са идентификация на повикващия, гласова и видео поща, локатор за намиране на другари и групови видеоразговори.
5. Skype
Skype към момента е огромен състезател в света на безплатните Wi-Fi приложения за диалози и остава едно от най-популярните приложения измежду бизнес потребителите. Обажданията към други консуматори на Skype са безвъзмездни. Ако желаете да се обадите на стационарни и мобилни телефони, ще би трябвало да се регистрирате за един от платените проекти на Skype. Налични са голям брой проекти, всеки от който предлага друг брой минути и страни, които се поддържат. Ако сте клиент на Office 365, получавате 60 минути за безвъзмездни позвънявания всеки месец. За страдание неизползваните минути не се натрупват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР