Диференцирана данъчна ставка за горива, храни и лекарства, както и

...
Диференцирана данъчна ставка за горива, храни и лекарства, както и
Коментари Харесай

Народът се вдига против поскъпването на горивата

Диференцирана данъчна ставка за горива, храни и медикаменти, както и неотложно прекъсване на законопроектите за гражданската отговорност и за локалните налози и такси в частта коли, желаеха протестиращите против повишаването на живота. В националния митинг на следващия ден се включват 33 български града, в това число и столицата.
Шест претенции към държавното управление и Народното събрание сложиха протестиращите против повишаването на живота и общественото ликвидиране на българите, и дадоха период от една седмица на ръководещите. Александър Стамболийски от Националния координационен съвет на протестиращите:
„ На първо място – диференциране на данъчните ставки за горива, медикаменти и храни; неотложно прекъсване на законопроекта за „ Гражданска отговорност “ – да бъде издавана „ Гражданска отговорност “ на разположение, а не на автомобил; неотложно инспектиране на възнагражденията на народните представители и на висшите държавни чиновници, като те бъдат обвързани с минималната работна заплата; проверка на минималния застрахователен приход според от спецификата; редуциране на ненужните държавни организации и паразитни институции, които единствено вземат запас от държавния бюджет “, разгласи настояванията на протестиращите Александър Стамболийски Националния координационен съвет.
Националният митинг на следващия ден стартира в 11.30 във всички регионални градове, като още веднъж се чакат блокади по съществени пътни артерии./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР