Диетоложката Енджи Касабие има живот като на принцеса от приказките

...
Диетоложката Енджи Касабие има живот като на принцеса от приказките
Коментари Харесай

Енджи Касабие със страшно признание: Черна магия съсипа живота ми!

 endji-kasabie-7

Диетоложката Енджи Касабие има живот като на принцеса от приказките – красива, богата, омъжена за мъжа на фантазиите си, с триумфи в кариерата. Но щастието й било помрачено през последната година от поредност злополуки и огромна персонална покруса, които съгласно нея, не са инцидентни.

Енджи Касабие е уверена, че злините, които сполетели фамилията й, са породени от черна магия. Според нея, е задоволително човек да те огледа с неприятни очи, с цел да те омагьоса.

Първо, изгубила близначките, с които била бременна в шестия месец, поради лекарска неточност. После, със брачна половинка й платили крупна сума, с цел да си купят апартамент в Ливан, само че ги излъгали и им взели парите. Трето, автомобилът на мъжа й се развалил и едвам не предизвикал тежка злополука.
 endji-kasabie Енджи със брачна половинка си
През последните месеци пък, свекърва й се разболяла от сърце. На влизане във „ Вип Брадър “ Енджи разкри, че майката на брачна половинка й била откарана по неотложност в болница, поради тежкото си положение.

Загубата на първите им деца, несъмнено, е най- жестоката контузия за диетоложката и брачна половинка й. Цялата бременност била тежка. Но вместо да й извърнат внимание, лекарите в Ливан непрекъснато й повтаряли, че всичко е наред. Енджи обаче знаела, че не е по този начин, защото не можела да напълнее, а слабеела. Накрая получила сепсис и трябвало да извадят бебетата в шестия месец, без да имат никакъв късмет да оцелеят.

Поредицата от несгоди предиздвикали диетоложката да изиска да се завърне в България, която усеща като своя татковина. Съпругът й отстъпил да се реалокират в София. Двамата към този момент са новодомци и подреждат първокласен мезонет в най- известния затворен комплекс в столицата. Енджи Касабие е решена да възвърне практиката си у нас, а брачният партньор й също скоро ще стартира бизнес тук.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР