Диетологът Наталия Пугачева ни разказва за един плод, който има

...
Диетологът Наталия Пугачева ни разказва за един плод, който има
Коментари Харесай

Плодът на младостта, който ще направи чудеса с вас!

Диетологът Наталия Пугачева ни споделя за един плод, който има изрично въздействие върху здравето на костите, зъбите, косата и ноктите и въздейства на младостта и типа ни. Това е ананасът и тя го назовава " плодът на младостта и хубостта ". 

 Рецепта за ананасови тартчета Рецепта за ананасови тартчета
Искате пресен и вкусен десерт, който да опитате вкъщи? Ние сме отсреща с тази чудесна рецепта за ананасови тартчета. Преди да ги например..

Редовното му включване в менюто ни ще остави следи скоро по-късно и спрямо други артикули, той има доста по-високо наличие на манган и силиций, а те сполучливо подкрепят процесите на регенерация и обновяването на клетките и тъканите в тялото. Манганът оказва помощ за синтеза на инсулин, като възстановява равнищата на глюкоза в кръвта, а силицият е извънредно значим за здравите кости, зъби, нокти и коса. Също по този начин той е и с противовъзпалителни свойства.

На фона на всички тези неща, плодът съдържа и ензима бромелаин и киселини, които имат удобен резултат върху работата на червата и храносмилателната система. Това оказва помощ освен на цялостното здраве, само че и на външния тип.

Дневната норма за изразходване би трябвало да е или 200 грама ананас, или 200 мл, в случай че е на сок.
 Как да върнете младостта на устните си? Как да върнете младостта на устните си?
Всяка жена знае, че колкото по-възрастна става, толкоз по-тънки са устните й, за жалост. Освен това те губят естествения си ослепителен ню...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР