Диетата с грозде е една от най-ефикасните и лесно изпълними.

...
Диетата с грозде е една от най-ефикасните и лесно изпълними.
Коментари Харесай

Дами, ще сте много доволни от тази есенна диета с грозде

Диетата с грозде е една от най-ефикасните и елементарно изпълними. Грозде и есен. Това е измежду обичаните плодове на този сезон през годината. Храни, които ни защищават от вируси и заболявания, по този начин присъщи за студените зимни месеци. По това време на годината се интересуваме от храни, които покачват имунитета ни, ускоряват перисталтиката на червата, прочистват организма ни от нездравословните шлаки.

Есенната диета с грозде дава обещание също събаряне на кг дневно.

Количеството и хапванията на плода са от значително значение за диетата.

Гроздето не съдържа мазнини, натрий или холестерол. Захарите при всички сортове са извънредно съсредоточени. Плодът съдържа още витамин В12, калий, витамин С, манган.

В 100 грама грозде се съдържат единствено 62 калории. Толкова, колкото изгряме при едно миене не зъбите, да вземем за пример.

Диетата с грозде е от тези с бърз резултат. Диетолозите предлагат да се прави с алените сортове, тъй като съдържат повече антиоксиданти от останалите сортове на този величествен плод.

Съдържа и доста фибри, което го прави отличен диуретик. Повлиява добре на работата на бъбреците и на цялата отделителна система.

И това е забавно: Вредата от изкуствените оцветители - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

Стимулира стомашно-чревният тракт. Приемът на грозде ни дава чувство за задоволеност на фона на малко калории.

Важно е да се знае, че тази диета не трябва да продължава повече от три дни. Дневното количество на грозде, което би трябвало да хапваме, варира сред кг и половина и три.

То се разпределя на три приема. Сутрин може да се одобряват също чай или кафе Но без захар. Обедът е допълнен със чорба и сухар.

Вечерта се хапва пилешко месо или риба, както и неподправена салата.И грозде, несъмнено.

След трите дни диета с грозде се минава към здравословно и уравновесено хранене. Свалените килограми не са мазнини, а насъбрани течности.

За да се укрепи резултата, добре е да се пие доста вода с гроздето.

Източни: topactualno
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР