Диетата плаши доста хора, които се ограничават в храненето, за

...
Диетата плаши доста хора, които се ограничават в храненето, за
Коментари Харесай

Тайните диети на едни от най-красивите и известни жени

Диетата плаши много хора, които се лимитират в храненето, с цел да смъкнат някое друго килце. Важното обаче не е да се ограничаваме и да гладуваме, а да избираме по-качествена и здравословна храна, която също може да приготвим вкусно.

Често черпим мотивация и хрумвания от известните персони и техните хранителни привички и спортни занимания, с които се поддържат здрави и тонизирани. Не всички секрети обаче звездите разкриват незабавно, само че в един или различен миг разбираме за триковете, с които се поддържат млади и стройни, написа Darik News.

Рийз Уидърспуун

Актрисата хапва постоянно, само че по-малко. Този вид режим на хранене, който включва ястие на всеки няколко часа, оказва помощ да не огладняваме и да бъдем енергични през целия ден. Освен това тази диета е ефикасен метод да поддържате равнищата на кръвната захар постоянни.

Никол Кидман

Твърди се, че тя съблюдава правилото 80 на 20, където 80% от диетата ѝ е чиста, само че въпреки всичко има и едни други 20% за дребни изкушения. Това е превъзходен съвет, тъй като оказва помощ да не се лишаваш от нищо, което прави по-лесно придържането към здравословната диета в 80% от времето.

Ким Кардашиян

" Ако не пораства в почвата, не го хапвам ". Това предписание съблюдава Ким. Тя следва растителния метод на живот. Този режим на хранене оказва помощ да не посягаме към модифицираните храни и да запазим диетата си чиста. Важно е да се означи, че Ким не е напълно веган.

Дженифър Лопес

Латинозвездата е известна с това, че гледа да не употребява нищо сладко и модифицирани храни. Но също така тя пие наложително много вода. Ако сте добре хидратирани, това оказва помощ да се справите с апетита по-лесно. Освен това цялата тази вода се отразява чудесно на кожата ви.

Дженифър Анистън

Дженифър практикува т.нар " фастинг " и гладува по към 16 часа, тъй че нормално не закусва преди 10 ч. заран и то закуската ѝ се състои единствено от сок от целина. След това през целия ден има уравновесена диета, фокусирана върху здравословни мазнини като авокадо и сьомга, плюс здравословни въглехидрати, протеини и доста зеленчуци.

Камерън Диас

Тя яде доста зелени листни зеленчуци и то на всяко хранене. Те обезпечават фибри, които я засищат и не ѝ разрешават да посегне към сладките неща или да похапва нещо сред храненията. Диаз яде доста спанак, броколи, брюкселско зеле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР