Диета. Звучи като „глад и мъчение“ с една дума. А

...
Диета. Звучи като „глад и мъчение“ с една дума. А
Коментари Харесай

Искам да отслабна, но не искам да се мъча. Възможно ли е?

Диета. Звучи като „ апетит и изтезание “ с една дума. А по този начин ни се желае да не би трябвало да си гълтаме коремчетата, да се натъпкваме мъчно в ластичните си дънки и да се съблечем гордо на плажа, като същински богини.

Жените са в непрекъсната борба с телата си. Същите тези тела, които са наш храм и би трябвало да им се възхищаваме, вместо да ги мъчим и изтезаваме, а те да ни отвръщат с целулит.

Възможно ли е въобще да си във форма, без това да те направи нещастна и злобна, лишена от всевъзможен шоколад жена?

Възможно е, несъмнено, живеем във времето, в което науката и логиката на психиката ни оказват помощ да се сдобрим със себе си и да живеем пълностоен и съразмерен живот.

 намаляване iStock

Вече знаем, че в случай че не желаеш с цялото си сърце да се храниш по-здравословно, да влезеш във форма и да се чувстваш по-добре, нищо не се получава.

Резките смени в хранителния режим ни изнервят и карат тялото ни да стартира да натрупа под паника още килограми. Резултати от рестриктивните мерки по този начин и не виждаме, демотивираме се и в последна сметка се връщаме още веднъж към огромните количества захар и храненето за утешение.

За да имате действителни резултати в оформянето на тялото, без да се измъчвате ненужно, може да приложите правилото „ 80 към 20 “.

 спорт диета Thinkstock

Вместо напълно и внезапно да махнете всички храни, за които знаете, че ви вредят (най-вече сладко и газирано), намалете използването им.

Да речем през работните дни си обещайте да пиете единствено вода, само че през уикенда, когато мотивите са повече, си разрешете да изпиете чаша-две от обичаното си безалкохолно.

Още препоръки за незабелязано намаляване има в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР