Диета с краставици: килограмите не се връщат Ако трябва да

...
Диета с краставици: килограмите не се връщат Ако трябва да
Коментари Харесай

Диета с краставици: За 3 дни ще свалите 3 килограма

Диета с краставици: килограмите не се връщат

Ако би трябвало да свалите повече килограми за къс интервал от време, нормалната уравновесена диета няма да помогне, защото на физическо равнище това е просто невероятно!

Правилното хранене е верният метод за намаляване в дълготраен проект, което би трябвало да бъде най-малко през идващите шест месеца. Но, в случай че би трябвало бързо да свалите 8 кг за месец или 3 кг единствено за три дни?

Този режим на хранене ще ви разреши да свалите по 1 кг дневно. Внимание! Тази диета не би трябвало да се съблюдава повече от три дни, тъй като през останалите 3 седмици ще продължите да отслабвате, в случай че преминете към здравословна диета. След вярната стратегия – килограмите не се връщат!

Диетата с краставици е доста ефикасна, тъй че единствено за три дни се смъкват от 2 до 3 кг, според от непотребните килограми.

Краставиците са богати на витамини А, В (включително фолиева киселина), С, РР и Е. Има повече от 13 макро- и микроелементи, в това число мед, желязо, магнезий, калций, натрий, йод. Най-доброто е, че краставицата се състои от 90% вода, а останалите 5% са фибри. Това изяснява наличието на калории в краставицата: единствено 15 ккал на 100 грама! Една от най-известните диетични храни. Ако са мариновани, те съдържат 11 ккал на 100 грама.

Принципът на диетата е елементарен: би трябвало да ядете до 3-4 кг краставици дневно. Само краставици и нищо друго. Детоксикацията изисква доста вода и витамини.

По принцип с краставици можете да получите 500-600 калории, като оптималните дневни потребности за възрастен организъм са към 2000 ккал.

За да не страдате прекомерно доста, в случай че нямате предходен опит с детоксикацията, тогава изпийте един литър кисело мляко дружно с краставиците денем. Един литър съдържа към 350 kcal, тъй че получавате към 1000 kcal дневно.

Тези три дни ще бъдат решаващи за отслабването и след края на тази диета би трябвало да започнете последователно с разнообразна, само че здравословна диета. Включете в диетата си други зеленчуци, меса и зърнени храни, само че изключете мазнините, сладкото и брашното. Между другото, марулята може да се употребява на всеки стадий от диетата – нейната калоричност също е 15 ккал.

Следвайте деликатно комбинацията от артикули. Например зеленчуците могат да се употребяват в каквото и да е количество (с изключение на тези, които съдържат прекалено много нишесте като картофите), само че с месо или зърнени храни. Месото и зърнените култури не би трябвало да се комбинират! Най-много се дебелее, когато ядем самун с месо, картофи, ориз с месо, което е всекидневно за нашите трапези. Вместо храни с нишесте яжте зеленчуци с месо.

След 3 седмици ще свалите почти същото тегло като през първите три дни, като се изключи това, че в този момент е малко евентуално да се върне като йо-йо резултат. Ако продължите с тази диета, ще продължите да отслабвате в допълнение.

Менюто ви разрешава да ядете плодове, зеленчуци, меса, зърнени храни и всичко, което не е пържено в доста масло и олио, не е увито в тесто или залято със захарен сироп.

Вижте още: Гугъл непрекъснато ви подслушва. Ето къде да откриете тези записи

Тази диета с краставици не се предлага за всички: За хора с гастрит, уролитиаза, бъбречна непълнота и хепатит е неразрешена!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР