Диего Марадона не пожали Майк Гайгер, който ръководи последния 1/8-финал

...
Диего Марадона не пожали Майк Гайгер, който ръководи последния 1/8-финал
Коментари Харесай

Марадона: Гайгер да си гледа беизбола

Диего Марадона не пожали Майк Гайгер, който управлява последния 1/8-финал на международното състезание сред Англия и Колумбия . Трите лъва се постановиха след осъществяване на дузпи и най-накрая съумяха да преодолеят фаза от елиминациите на международно състезание с 11-метрови наказателни удари.
Този път наслада за Англия след дузпи: " Трите лъва " са на четвъртфинал (ГАЛЕРИЯ) Тимът на Гарет Саутгейт победи Колумбия с 5:4 след продължения и наказателни удари
" Такъв като Гайгер не заслужава да води мач със заряда на Колумбия - Англия. С цялото ми почитание към Пиерлуиджи Колина, който избира реферите, само че неговият човек е доста зле. Трябва да излезе и да се извини на целия колумбийски народ.

Затова не работя във ФИФА. Казах на президента Джани Инфантино, че би трябвало да има цялостна бистрота. Този рефер несъмнено доста схваща от бейзбол, само че да си стои у дома и да си го гледа. Защото просто няма концепция от футбол ", съобщи Марадона.
Бивши британски национали пощуряха в тв студио (ВИДЕО) Райт, Диксън и Гари Невил не скриха страстите си от успеха над Колумбия
" Колумбийците напълно вярно пожелаха от него VAR, а той не го даде. Англичаните пък симулираха при всяко допиране, а не им даде никакви предизвестия. Това беше чиста кражба ", добави именитият футболист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР