Диего Марадона-младши, син на легендарния аржентински нападател Диего Марадона, сподели

...
Диего Марадона-младши, син на легендарния аржентински нападател Диего Марадона, сподели
Коментари Харесай

Синът на Марадона: Татко празнува от небето

Диего Марадона-младши, наследник на именития аржентински нападател Диего Марадона, показа страстите си след купата на Аржентина на Мондиал 2022. Футболистите водени от Лионел Скалони победиха Франция с 3:3 в постоянното време и продълженията, 4:2 след дузпи.

" Аржентина е международен първенец. Честито на теб, Лео Меси, тъй като никой не заслужава тази купа повече от теб! Честито за нашия народ, за нашата страна! Винаги съм се чувствал като аржентинец по душа. Баща ми чества с нас на небето. Нямаш визия какъв брой доста желая да те прегърна ", написа Диего Марадона-младши в обществените си мрежи.

Синът на Марадона е роден на 20 септември 1986 година, няколко месеца откакто Аржентина завоюва Световното състезание в Мексико.

Меси беше приет за най-хубав състезател на Мондиал 2022 в Катар. Аржентинецът изигра 7 мача в шампионата, вкара 7 гола и даде 3 асистенции.

Националният тим на Аржентина завоюва Световното състезание за трети път. Преди това аржентинците имат две трофеи през 1978 и 1986 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР