Диего Марадона изригна по повод неверни информации за състоянието му

...
Диего Марадона изригна по повод неверни информации за състоянието му
Коментари Харесай

Марадона удари дъното: Кучи синове!

Диего Марадона изригна във връзка погрешни информации за положението му след мача с Нигерия, извоюван от Аржентина с 2:1. Както е известно, "гаучосите " се класираха на осминафиналите на Мондиал 2018 след надвит гол на Маркос Рохо в края на срещата. След последния съдийски сигнал Марадона беше прегледан от лекари, след което отлетя за Москва с частен аероплан.

Божията ръка изясни, че нищо не му се е случило и е в положително положение. Спортният публицист Даниел Аргучи разгласява изявление с Марадона, откакто легендата бе изписан от болничното заведение.

"Кълна се, че нищо не ми се е случило ", споделя Марадона преди да излети за Москва.

"Информациите, че съм получил инфаркт са неистина. Как ще съм получил инфаркт на стадиона? Бях толкоз благополучен от победния гол и класирането ни за осминафиналите. Не ме вълнува какво измислят тези кучи синове! ", прибавя раздразненият Марадона.

Междувременно някогашният британски нападател Гари Линекер подлага на критика аржентинеца поради скандалното му държание. Той счита, че Божията ръка е на път да се трансформира в посмешище.

"Като футболист беше номер 1, само че е тъжна картинка да гледаш държанието му в този момент ", причисли се към мнението на Линекер и някогашният бранител на Англия и Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР