Жена с най-големите устни в света“ планира своето ново лице“

...
Жена с най-големите устни в света“ планира своето ново лице“
Коментари Харесай

Жена с „най-големите устни в света“ планира повече филъри, след като загуби броя на процедурите

Жена с „ най-големите устни в света “ възнамерява своето „ ново лице “ за 2024 година, откакто получи филър по Коледа – само че нейното семейство и приятелите са загрижени.

Интернет звездата Андреа Иванова скоро няма да спре манията си по устните, а желанието й за повече заряд идва, когато продаваше на търг целувки с имел за пари по време на празничния сезон. 26-годишната звезда в обществените медии е похарчила малко повече от колосалните £20 000 за нацупеното си лице и е на задача да реализира нов връх за най-големите бузи в света.

На Коледа Андреа призна, че " обича да влезе в новата година " с някои нови процедури. Тя сподели: " Не знам тъкмо какъв брой имам в лицето си. Постоянно го поставям от години, тъй че количеството е много огромно. "

Но някогашната студентка по философия твърди, че фамилията и приятелите са „ загрижени “ за нейното здраве. Андреа сподели: „ Те си мислят, че нещо неприятно иска ми се случи и че всички разкрасителни процедури могат да доведат до съдбовни последствия в бъдеще. Знам,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР