Диего Армандо Марадона почина на 60-годишна възраст от сърдечна недостатъчност,

...
Диего Армандо Марадона почина на 60-годишна възраст от сърдечна недостатъчност,
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ: Марадона имаше огромно сърце, но го погребаха без него

Диего Армандо Марадона умря на 60-годишна възраст от сърдечна непълнота, а година след гибелта му стартират да излизат любопитни детайлности към последните му часове приживе и какво се е случило след кончината му.

Аржентинската легенда ни напусна на 25 ноември 2020-а, умирайки в дома си в Буенос Айрес. 12 месеца по-късно на пазара излиза книгата " Здравето на Диего: Истинската история ", в която лекарят и публицист Нелсон Кастро разказва медицинските детайлности към гибелта на футболната звезда.

" Нелсон Кастро изследва в дълбочина детайлностите към здравословното положение на Диего в новата си книга - се сподели при представянето на книгата в телевизионния ефир. Авторът съумява да се добере до секретни досиета, реализира изявленията със очевидци, които не са говорили до момента и разгласява невиждани до момента документи.

Книгата разкрива за неналичието на режим при храненето и придвижването, както и за зависимостите на Марадона и случаи, в които аржентинецът лежал по 25 часа, без да стане. " Според Кастро всеки различен на мястото на Марадона би починал доста по-рано. " Марадона беше привързан към всичко - споделя лекарят, представен от webcafe.bg. - Особено към нещата, които го завличаха надолу.

Марадона имаше шанс, че се намира в това тяло. То бе извънредно резистентно към всичко, на което го подлагаше. Както сподели кардиологът - други биха умрели доста по-рано. Проблемът при него бе, че по този начин и в никакъв случай не пожела да се почисти изцяло. "

Авторът на книгата твърди и че Марадона е заровен без сърце.

" Група възпитаници бяха възнамерявали да изровят натрупа му и да откраднат сърцето му. Това е нещо като провокациите, които си провеждат гимназистите - сподели още Кастро. Затова, а и тъй като сърцето му трябваше да се изследва в допълнение, Марадона беше заровен без сърце. То е било от изключителна значимост, с цел да се реши повода за гибелта му.

Сърцето на Марадона е тежало половин кг, което е много огромно сърце. Обикновено сърцата тежат към 300 грама. Дори за състезател неговото е било уголемено. Но това е индикация и за проблемите, които е имал, и за всичко, на което го е подлагал. "

Освен книгата, детайлности към гибелта на Марадона ще бъдат разказани и в подкаста на Spotify " Последните дни на Марадона ", който ще бъде наличен за слушане на 23 ноември.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР