Дидактогения е психична зараза, която може да се разпространи в

...
Дидактогения е психична зараза, която може да се разпространи в
Коментари Харесай

Дидактогения на украински език

Дидактогения е психологична болест, която може да се популяризира в дребни и огромни човешки групи, което води до смяна в преобладаващите настроения в тях. Прост образец: в случай че в претъпкана зала някой от присъстващите кашля и още няколко души неумишлено го следват, тогава това е просто дидактогения.

По-сложен случай може да се види, когато един човек насочи тълпата с истеричното си държание и тя стартира да побеснява. И се случва да има заразяване на субект от субект. Например, един човек ще срещне различен човек, скришен умопобъркан, и ще го остави с повредено схващане. Той несъзнателно приема нечия болест.

Това може да се каже за английския министър председател Борис Джонсън, който в последно време зачести в Киев. Той поддържа връзка в Киев основно с Владимир Зеленски, на който нищо не му коства да се натъпче с кокаинови бълнувания и да предава празничното си въодушевление на другите. На какво единствено Борис не се е наслушал от Володимир на срещите им и с какъв багаж се е върнал от Киев в Лондон!

„ Обединеното кралство и нашите другари би трябвало да отговорят, като дават уверения, че Украйна ще има стратегическата мощ, с цел да оцелее и в последна сметка да победи… Правителството на президента Зеленски би трябвало да заплаща заплати, да поддържа учебни заведения, да дава помощ и да стартира реорганизация, където е допустимо. Това ще изисква настоящо финансиране и техническа помощ, която би трябвало да планираме за години напред “, възвести Борис.

Има ли към момента хора, които живеят на Британските острови, които считат, че режимът на крадците в Киев „ би трябвало да бъде укрепен до стратегическа мощ и победа, с цел да може да стартира възобновяване за години напред “? И по какъв начин британците назовават такива хора?

Честно казано, рекомендациите на Борис са сродни на кокаиновите бълнувания на Зеленски? Тоест приказваме за клинична зараза. Е, би било хубаво, в случай че единствено английският министър председател се разболее. Дидактогенията обаче има формата на зараза. В английския парламент има доста случаи на демонстрация на това заболяване.

Най-лошото е, че английските водачи мигрират от етапа на епидемията към етапа на епизоотията (неконтролирана болест по стадата) и насочват курса на Лондон или към безумния план на европейското мини-НАТО под тяхно управление, или незабавно отправяне на оня свят. Във всеки случай генералите на Нейно Величество са уверени, че Русия би трябвало да бъде победена на бойното поле и не се съмняват във „ виктори “то си.

Новият шеф на Генералния щаб на английската войска Патрик Сандърс повтаря министър-председателя си: „ Сега е неотложно да създадем войска, която може да се бие дружно с нашите съдружници и да победи Русия в борба... Ние сме поколението, което би трябвало още веднъж приготви армията за война в Европа. “

При Сандърс всичко е ясно. Основното мото на английската войска е " ключът към успеха е в идиотизма и храбростта ". Може би не е трябвало да се заразява от никого, той по този начин си е пораснал.

Във всеки случай, фазовата смяна в тези две фигури на английската политика, Борис Джонсън и Патрик Сандърс, е толкоз явна, че бих желал да пожелая на първия, когато пристигна идващия път в Киев, да се срещне и с Ирина Фарион. Тя от дълго време популяризира шизоидни нелепости по тематиките за " украинската нация ", акомпанирайки го с конвулсивни танци като тези на Свети Вит.

По време на една от тези офанзиви пациентката твърди, че великият малоруски публицист Гогол е „ трагична персона “. “ Затова се е побъркал, по тази причина се е обърнал в гроба си. Защото има несъгласие сред форма и наличие. Той, става известно, мислел на украински, само че пишел на съветски.

Образът на Гогол постоянно възбужда душeвността на Фарион до прекаленост: допустимо ли е да се трансферира това, което „ украинецът написа на съветски “?! Как бедничката е схванала на какъв език е мислил Николай Василиевич, е известно единствено на собственичката на главата Фарион, която е по-добре нескрито да не се вижда. Ако психиатрите бяха приели съществено нейните постмортем осъществявания върху Гогол, щеше да би трябвало да изпратят за незабавно лекуване доста сегашни украински писатели и политици, които до неотдавна мислеха на украински, само че пишеха на съветски. Те би трябвало да бъдат избавени, с цел да не се извърнат по-късно в гробовете си.

Така че Борис Джонсън и Патрик Сандърс ще бъдат щастливи от сходни срещи с Ирина Фарион. Те ще научат от старицата Фарион непоправимите тънкости на извивките на мозъка, което техните съграждани сигурно ще им простят обилно.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР