Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики казва, че

...
Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики казва, че
Коментари Харесай

Синият контролен талон от днес вече е в историята

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики споделя, че отпада и " златният ваучър ", който се издаваше за водачи без нарушавания.
От през днешния ден публично синият надзорен ваучър към шофьорската брошура остава в историята. Отпадането стана допустимо след законова корекция, която беше оповестена в петък в Държавен вестник и влиза в действие 3 дни след обнародването.

Промените в закона за придвижване по пътищата бяха гласувани от Народното събрание, а на 4-ти август законът е обнародван и в Държавен вестник. Така от през днешния ден хартиеният документ към шофьорската брошура, на който пишеше какъв брой точки имаме, към този момент няма да е нужен.

До момента синият ваучър бе непроменяемо и наложително допълнение към шофьорската брошура. Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики споделя, че отпада и " златният ваучър ", който се издаваше за водачи без нарушавания:

" Имаше привилегия за по този начин наречения " златен ваучър ". Тя също отпада. Вече няма да има златни, червени, сини талони. Това нещо няма да бъде...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР