Диана Любенова с ексклузивно интервю с най-младата носителка на награда

...
Диана Любенова с ексклузивно интервю с най-младата носителка на награда
Коментари Харесай

Зендея ексклузивно пред bTV: Във втори сезон на "Еуфория" ще има светлина за героинята ми


Диана Любенова с извънредно изявление с най-младата носителка на премия " Еми " в телевизионната история – Зендея Мари Колман, която всички познават като Зендея!

Зендея не се е родила звезда, само че е родена под щастлива звезда. Била доста срамежливо дете и поради това родителите я предизвикват да се занимава с изкуство. Майка й работи в спектакъл в Окланд, където прекарва огромна част от времето си като дете. После учи музика и танци. Когато е на 12, я избират за реклама с присъединяване на Селена Гомес. Участва с Бела Торн в сериала " Разкърши се ", а по-късно дружно издават песента " Watch Me ". Следват още няколко кино лентата, след това " Dancing with the Stars ", когато е едвам на 16.

Снима се и във видеоклипа към песента на Бруно Марс " Versace on the Floor ". През 2017 година взе участие в „ Спайдър-мен: Завръщане вкъщи “, партнирайки на Том Холанд. Малко по-късно показва своите актьорски и певчески умения в мюзикъла " Най-великият шоумен " с Хю Джакман и Зак Ефрон.

През 2019 година се завръща в продължението на „ Спайдър-мен “. Тийнейджърският сериал " Еуфория " на HBO дефинитивно отваря вратите на шоубизнеса за нея. Благодарение на ролята си като основната героиня Ру, тя е удостоена с премията „ Еми “ за най-хубава актриса в трагичен сериал. Ру е протопип на създателя и режисьор на сериала Сам Левинсон, който като младеж е подвластен от опиати. Зендея е най-младата актриса, награждавана от Асоциацията на холивудската задгранична преса до момента.

Зендея, какво си казахте, когато прочетохте за първи път сюжета за втори сезон?
Интересното е, че сюжетът се променяше доста. Трябваше да снимаме този сезон преди няколко години, само че всичко беше стопирано поради пандемията. Сезонът беше доста друг, продължаваше линията на предходния, само че по-късно епизодите станаха други, тонът, чувствата, страстите се трансформираха поради обстановката, станахме по-интимни. Имахме опция да вършим промени сред епизодите, тъй като имахме паузи, което беше доста хубаво и това по някакъв метод освободи напрежението. Нямаше го това " в този момент стартира втори сезон, какво ще вършим, имаме толкоз хрумвания ". Ситуацията ни разреши да се насладим на времето, да променяме и да опитвам с това какво " Еуфория " може да бъде.

Във втори сезон епизодите се променяха в придвижване. Сам Левинсън работеше върху сцените, до момента в който снимахме, не всеки път имахме подготвени епизоди авансово. Отивахме в неговата къща през уикенда и работихме върху сюжета и си казвахме " Добре, на следващия ден снимаме това… пък да забележим какво ще стане ". Следвахме това придвижване, тази красива сила и някъде там в средата на процеса се роди концепцията за финала на сезона. Помня, че приказвах със Сам за един от многото трагични моменти на Ру, където тя в действителност удря дъното. Този миг е мъчителен за всички, тъй като прочувствено пътуваме с нея, загрижени сме за нея, и по тази причина взехме решение, че не можем да я оставим там. Това не можеше да е краят. Затова намерихме безусловно и изрично смисъла на " Еуфория " – смисълът, ключът е вярата, концепцията за това, че има нещо красиво в края на този тунел, в който Ру се е изгубила. Аз постоянно съм имала вяра за Ру, тъй като тя постоянно е била част от Сам, а знаем, че неговата историята с наркозависимостта има благополучен край. И откакто той употребява болката си да я трансформира в нещо красиво като " Еуфория ", имах вяра за хубав край и за Ру. Това ме крепеше от самото начало, тъй като от време на време, до момента в който си вътре в процеса, е доста мъчително. Драматичните моменти са на границата на здравия разсъдък и по тази причина на финала би трябвало да има хубост.

Коя беше най-забавната сцена по време на фотосите, в случай че изобщо е имало развлечение?
Има доста развлечение по време на фотосите, само че този сезон сцените са доста тежки за снимане. За мен е наслаждение и аз обичам работата си. Не е единствено неприятно, несъмнено, само че ще кажа, че един от най-забавните моменти е съвсем на финала, когато виждаме парченце вяра за… смяна. Защото мрачните и най-трудни моменти в живота, не те дефинират като човек и аз се вълнувам за момента, в който ще стигнем там. Дотогава пътят е дълъг – едвам в 7-ми и 8-ми епизод ще има светлина.

В този сезон имате доста интензивни подиуми с Хънтър и Доминик, станахте ли другари отвън сериала?
Не, изрично не. Дори не поддържаме връзка (смее се)… Разбира се, че сме другари. Хънти и аз имахме опцията да израснем дружно, което е доста, доста особено и съм признателна за тази среща. Благодарна съм, че е част от живота ми, че растяхме дружно и аз я следих по какъв начин се развива като актьор и реализатор. Тя е доста специфична! А Дом беше толкоз красиво допълнение към сезона. Знам, че за него не беше елементарно да влезе в " Еуфория ". Но той съществено се зае със своя воин и го направи същински значим. Дом, несъмнено се притесняваш, че хората същински ненавиждат твоя воин, само че съм сигурна, че ще намерят метод да го заобичат.
Щастлива съм за предоставената ми опция да дам най-хубавото от себе си и да съм заобиколена от хора, които са толкоз надарени. За това съм същински признателна!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР