Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи са имената

...
Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи са имената
Коментари Харесай

Зуека и Рачков водят "Като две капки вода"

Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи са имената на първите участници, които ще гледаме в „ Като две капки вода ”.

Сцената ще бъде тяхна от 6 март, когато в 20.00 ч. хитовото шоу ще започва в ефира на Нова ТВ. Точно тогава водещите Зуека и Рачков и журито в състав Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ще посрещнат осемте български звезди, които в продължение на няколко месеца ще виждаме в кожата на световноизвестни музикални икони.

Актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова признава, че влиза в шоуто поради огромното актьорско предизвикателство, само че най-много поради това, че постоянно е мечтала да пее на сцена. Признава, че в никакъв случай не се е занимавала професионално с музика, само че ще се опита да впечатли журито с безапелационно театрално държание. Особено харесва „ черната ” музика, само че не крие, че слуша и доста други стилове – от Мадона през хард рок до Риана. На въпроса обаче в кого би желала да се преобрази, показва, че на драго сърце би се преобразила като мъж, изключително като Елвис Пресли или Симпли Ред. Първата й промяна за рекламната визия на шоуто обаче е като краля на попа Майкъл Джексън.

„ Време е хората да схванат, че Милица е красива, грациозна и елегантна ”, споделя актрисата Милица Гладнишка, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал „ Етажна благосъстоятелност ”. Освен от дребния екран, част от феновете я познават и от джаз сцената. Заедно с актьорското майсторство Милица е учила още оперно и джаз пеене. Според нейни близки, наподобява на Гена Димитрова, по тази причина признава, че на драго сърце би се превъплътила като огромната ни оперна певица. Не би отказала обаче да се трансформира и като огромните джаз певици Арета Франклин и Ела Фицджералд. Обещава да се старае извънредно доста, що се отнася до танците – въпреки да умее да прави шпагат, признава, че бързите стъпки и комплицираните хореографии несъмнено ще са предизвикателство за нея.

Албена Михова от „ Пълна лудница ”, а по този начин също и от театралната сцена, може би малко на брой знаят, че Албена Михова има зад тила си и музикална кариера. Определя се като „ джазменка ”, само че има сериозен репертоар от осъществявания на рок и кънтри песни. Признава, че в „ Като две капки вода ” танците несъмнено ще бъдат по-голямото предизвикателство за нея, само че това, което най-вече чака от шоуто, е да се забавлява.

Рафи е най-младият участник в шоуто, само че за сметка на това единственият, който към този момент е бил на върха на музикално телевизионно шоу. Победителят в X Factor неведнъж е доказвал, че е същинска хала на сцената. Зрителите на Нова ТВ са го виждали в облика на Фреди Меркюри, а по този начин също и в осъществявания на шлагери на музикални звезди като Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл и доста други. Сега обаче, като част от шоуто „ Като две капки вода ”, първото му видоизменение за рекламната визия на шоуто е като... Лейди Гага.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР