Диана Габровска е официално българската порно кралица. Неуспялата кметица е

...
Диана Габровска е официално българската порно кралица. Неуспялата кметица е
Коментари Харесай

Празничен разврат: Различната Коледа на българската 18+ кралица

Диана Габровска е публично българската порно кралица. Неуспялата кметица е на добра облага в последните месеци. В политиката може и да не съумя, само че в 18+ промишлеността работи неуморно съвсем всеки ден.

Палавата milf-ка не стопира със фотосите, на които се раздава на макс. Все още не сме се срещнали обширно с творчеството на Габровска, само че от фотосите в Instagram излиза наяве, че е разнообразно и има за всеки по нещо.

Виж още: Една си призна: Родна плеймейтка не чете книги, вълнуват я единствено визията ѝ и модата

Габровска очевидно е снимала сцена, в която е палава Снежанка, в случай че съдим от секси екипчето, с което се е издокарала на фотото горе. На различен кадър, сниман от същия ден, зад Диана се вижда и украсена елха, а това значи едно - празнично порно.

Виж още: Като за край! Мика Стоичкова подгря за купата на Аржентина по бельо 

Порно звездата неотдавна разкри, че е сбъднала една огромна своя фантазия, а точно да прави секс с цветнокож мъж. Габровска даже загатна, че доста скоро ще се появи въпросното видео, в което почитателите ѝ ще я видят по какъв начин се отдава на любовни милувки за следващ път.

Интересното е, че половинката на Габровска участва на всички фотоси. В изявление той показа, че няма нищо срещу, тъй като това е работа, а той е управител на своята брачна половинка.

Виж още: Само душата си е твоя! Андреа отговори уместно на Кобрата и новата му връзка

Габровска показа на стори преди време, че мечтае да снима секс подиуми и с  Кийрън Лий, чието мъжко достолепие било застраховано за 1 млн. $.

Надяваме се, че мисис Габровска няма да го повреди, в случай че двамата стигнат до общи фотоси. Любопитното е, че Кийрън е пресподелил сторито на колежката си, в което тя споделя за желанието си. А това значи единствено едно - може да чакаме нещо скоро от тези двамата.

Виж още: Плеймейтки в съревнование: Коя ще качи минимум бременна! Златка хръли ръкавицата към Джулката 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР