Диана Габровска е майка на две деца, щастливо омъжена. Тя

...
Диана Габровска е майка на две деца, щастливо омъжена. Тя
Коментари Харесай

Бивша кандидат-кметица стана първата официална българска порно актриса

Диана Габровска е майка на две деца, щастливо омъжена. Тя обаче стана известна като скандалната кандидат-кметица на Момин проход, чиито голи фотоси бяха публикувани преди локалния избор през октомври 2019 година

Сега обаче е порноактриса и се гордее с участията си в платформата на най-голямата гръцка компания в промишлеността за порнофилми.

Нейния брачен партньор Тони е фотографът на публикуваните фотоси, а сега и подстрекател на Диана за основаването на ленти за възрастни. 

Диана споделя, че се гордее с участията си в платформата на най-голямата гръцка компания в промишлеността за порнофилми.

" Наричат ни конвой. Аз съм порноактриса, не конвой ", споделя тя пред

Диана споделя, че все пак решението за това е било много мъчно.

" Със брачна половинка ми Тони се замислихме, че хората ще ни разискват и ще стартира да се върти етикетът " голата кандидат-кметица ". Но най-после стигнахме до извода, че просто не ни пука и за какво, откакто сме толкоз разкрепостени и двамата, да не го създадем ", прибавя тя.

" Минусите от всичко това са единствено и само децата. Това да им се изясни по верния метод. Те обаче към този момент знаят и са готови за бъдещи мнения на открито ", споделя двойката.

Вижте повече във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР