< Диана Димитрова се изфука, че има нов мъж до себе

...
<
Диана Димитрова се изфука, че има нов мъж до себе
Коментари Харесай

След скандала с Вергов: Диана Димитрова го замени с топ красавец!

< Диана Димитрова се изфука, че има нов мъж до себе си
< Актрисата провокира сензация, откакто преди време се появи насинена в мрежата. Звездата от „ Откраднат живот “ показа в нета тогава, че е грубо бита, само че преди пет години и то на снимачната площадка на лекарската сапунка.
< Мнозина скочиха против нея, че не показва името на насилника си, както и че „ подвига звук “ толкоз късно. Екранната доктор Зорница Огнянова от „ Откраднат живот “ още не е посочила непосредствено името на бияча си, само че косвено се разбра, че това е сътрудника й Юлиан Вергов.


< В прокуратурата към този момент е планувано следствие, като доста нейни сътрудници, очевидци на побоя, са разпитани. Диана Димитрова също е дала свидетелствуване. Не се знае обаче дали посочения за принудител Вергов са го привикали на разпит.
< След абсурдът той два пъти влиза в болница, втория път поради разкъсан менискус. Това даде мотив на Диана Димитрова злобничко да го кастри,отново косвено, в мрежата.
< Но по съвет на юриста си актрисата към този момент е загърбила абсурда и повече не се пени в нета. За да разсее негативизма към себе си, тя реши да предизвика любознанието на почитателите си. И съобщи, че към този момент има нов мъж до себе си-топ красавец.
< Оказа се, че нейното „ гадже “ е обаятелен котарак, който тя назовава с артистичното име Вру.
< Под фотографията заваляха похвали,вероятно мечтан резултат от актрисата.
< Източник: Лупа.бг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР