Диана Димитрова падна много ниско. Тя не може да понесе

...
Диана Димитрова падна много ниско. Тя не може да понесе
Коментари Харесай

Пълна простакеса! Битата Диана Димитрова обижда и кълне всеки, който е на страната на Юлиан Вергов


Диана Димитрова падна доста ниско. Тя не може да понесе обстоятелството, че доста хора оправдават Юлиан Вергов за побоя, който й е нанесъл. Това я накара да изригне против сътрудника си Владо Карамазов.

В изявление артистът, който е непосредствен другар на Вергов, се подигра с Диана и даде да се разбере, че не счита и една нейна дума за истина. Тя обаче се е засегнала от думите му и реагира остро в обществената мрежа.

Димитрова се появи като цялостна простакеса и вместо да отговори по образован метод, тя падна извънредно ниско в своя бяс. В поста си наскърбява Карамазов, сравнявайки го с пастир и го иронизира, че им е светил. Освен това се зарича, че ще страда, като излезе нескрито истината. Накрая пък загатва, че не е добър артист.

Карамазов, който има 20 години в театъра зад тила си, е оценен като несръчен от актриса с посредствени функции, която имаше потребност от този скандал, с цел да се сети някой за нея. Ако не беше толкоз неуместно, може би щеше да е смешно.

Причината, заради която доста огромна част от обществото не поддържа Диана Димитрова, въпреки тя да е битата в тази ситуация, е, че се твърди от разнообразни източници, близки до Юлиан Вергов, че тя е тормозила щерка му, настройвайки я против майка й, заради което артистът реагирал по този начин.

В обществените мрежи всеобщо пишат, че биха създали същото като Вергов, в случай че някой посегне на детето им. Самият Юлиан пък въобще не съжалява за случилото се през 2017 година

Диана Димитрова считаше, че със сълзлива история за побой ще трогне хората и ще се завърне със значими функции в киното и малкия екран, само че истината бързо излезе нескрито. Самият факт, че на никое място и в никакъв случай не загатва за какво е била бита, приказва, че не е почтена. Разбира се, нищо не оправдава побой, само че и нейните дейности по отношение на Алена Вергова нямат опрощение.

Източник: БЛИЦ

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР