Диана Димитрова огърмя тези дни социалните мрежи с картина на

...
Диана Димитрова огърмя тези дни социалните мрежи с картина на
Коментари Харесай

Диана Димитрова побърка социалните мрежи, показа се дибидюс

Диана Димитрова огърмя тези дни обществените мрежи с картина на гола млада дама.

В красивата „ нимфа “, изплувала по евино облекло на брега, почитателите й на часа разпознаха известната актриса и я отрупаха с горещи похвали. За сефте театралната Ирина от спектакъла „ Тютюн “ показва себе гола, само че на платно. На дребния екран това обаче се случваше постоянно на героинята й в „ Откраднат живот “ доктор Огнянова, а любовните подиуми сред нея и колегата й Юлиан Вергов прераснаха в краткотраен разказ с, уви, абсурден край.

Разкрепостеното държание и ефектната визия на дивата с диплома и на професионален художник към този момент поставиха в нозете й сърцата на значително известни мъже. Разбира се, те са й докарвали и доста проблеми - с неприлични оферти я преследвал като студентка неин учител, по-късно по думите й е била посинена от сътрудника си Юлиан Вергов... До края остава благородник обаче бившето й гадже - известният публицист Калин Терзийски. В романа си „ Любовта на 45-годишния мъж “ дипломираният психодоктор реди дитирамби за красивата актриса и даже я оприличава на антична „ аланска принцеса “. Терзийски разкрива в еротичната сага, че тогавашната студентка в НАТфИЗ го свалила, изпращайки му негов портрет, който е нарисувала с кръв.

„ Имаше в топлите й кафяви очи нещо огнено и малко тъмно “, прехласва се по 22-годишната тогава чародейка създателят. Самият той художник с няколко изложения, влюбеният до уши създател, на собствен ред, рисува с думи първия портрет на бъдещата топактриса. „ Д. имаше лице с открити, едри и мощни черти. В тях имаше нещо азиатско. Но доста далечно. Може бивисоките, много високите скули. Късият и дребен нос. Лице на принцеса от степите, само че отличаваща се от своя народ, от своите монголоиди. Приличаше на викингска принцеса, на която по случайност татко е Чингис хан, с извити като две скитски саби вежди “, вае със слова лицето на своята обичана Терзийски.

Диана, която неслучайно е кръстена на богинята на лова, прави и още един „ надзорен изстрел “, като надрасква със сърца и стрелички от червило колата на писателя. След него той към този момент не се съвзема с години, признава рейтинговият белетрист.

Според негови събратя по перо Терзийски вярно е „ разчел “ освен генетичната карта на Димитрова, само че и това, че хубостта й е наследствена и излъчена от далечни прародителки. Най-близката по време до нея е майка й. Наскоро известната актриса помести нейна фотография, на която освен си наподобяват като две капки вода, само че и се вижда, че дамата, дарила я с живот, е също удивително красива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР