Диана Дамянова Снимка: фейсбукДиана Дамянова, фейсбукЩe бъде по-дълго от обикновено

...
Диана Дамянова Снимка: фейсбукДиана Дамянова, фейсбукЩe бъде по-дълго от обикновено
Коментари Харесай

Благодаря Кирил и Ленче, че издигнахте за кмет на Бургас видния хомофоб Бачийски. Много тъпо, Ленче!

 Диана Дамянова Снимка: фейсбук

Диана Дамянова, фейсбук

Щe бъде по-дълго от нормално и неприятно, също по този начин.

Изчаках да минат 24 часа, само че гневът ми не отминава, а става все по-силен

ЗАТОВА:

БЛАГОДАРЯ КИРИЛ И ЛЕНЧЕ!

Благодаря за това, че издигнахте за кмет на Бургас видния бургаски хомофоб К. Бачийски.

Споменатото лице е известно с изключение на с колиционните си съдружия с всякаква политическа паплач, най-много с дейната си и личностно изявена борба против ЛГТБ общността в Бургас и България, както и със съдружието си Обединени или не помня какви патриоти, дърпало и било бабички на границата сред България и Турция.

Творческата биография на „ безупречния “ Бачийски се добавя с няколко в действителност показателни гласувания в Народно събрание, където същият не даде вота си за декларацията в поддръжка на Украйна, както и още десетина други меко казано странни гласувания, които не мога да изредя, тъй като не съм следила педантично дейностите на тази жалка и оскъдна персона в Народното събрание.

 Константин Бачийски

И да, сходна жалка и оскъдна персона не биваше да се позволява изобщо до Народното събрание, мнение което ясно и обществено изказах, незабавно след първата си среща с въпросното лице. Както и показах ясно мнение за прекомерно съмнителното качество на интелектуалния капацитет на въпросното лице. Естествено не бях послушана. И коя ли съм аз, с цел да бъда.

Днес обаче, като към момента редови член на Продължаваме промяната, упорствам за отговор на следните въпроси:

1. Кой разгласи кандидатурата на безупречния Бачийски в медиите от името на локалната организация на Политическа партия?

2. Кой орган на Политическа партия и при какво съответствие на гласовете утвърди тази кандидатура и по кое време на това беше дадена гласност?

3. Кой персонално срещна съответния орган с „ безупречната биография “ на лицето Бачийски, което е и било в основата на издигането на кандидатурата му?

4. Защо кандидатурата на лицето Бачийски е оповестена единствено от името на Политическа партия и това значи ли, че Демократична България е несъгласно с нея /значи има някаква надежда/ и на кой съдружен орган тази кандидатура е разисквана?

5. Давате ли си сметка за обществения отзив от издигането на сходна кандидатура? Давате ли си сметка за въздействието на сходна кандидатура измежду интелигентните хора в България, чиито представители следва да сте? Не смятате ли, че е унизително за жителите да бъдат изобщо изправени пред сходна кандидатура.

Не че тя ще има каквото и да е значение за изборите в Бургас, където актуалният кмет ще завоюва като победи хомофоба Бачийски в пъти /вероятно близо десетина пъти/.

Смятам, че дължите отговори на тези въпроси, освен пред мен.

Естествено, отговорът ви, или неналичието на подобен ще бъде определящ в по-нататъшните ми връзки /политически/ с вас.

Ще ми се да мога да ви пожелая триумф, само че откакто единствено преди ден научих, че моделът ГЕРБ и Борисов към този момент не съществуват и били в предишното /следователно цялостният триумф е реализиран!/, някак не се усещам част от тези, на които се пробвате да прилагате този вид гьобелсова агитация.

В нейния боеприпас има най-различни начини. Вярвам, че ще намерите правилния от тях, с цел да ми отговорите на елементарното запитване.

Поставям тук клип от хомофобските дейности на Обединени /или каквито там бяха/ патриоти, обединението в която участваше лицето Бачийски, малко преди да стане наш съдружен сътрудник!

Иначе, в резюме казано, доста жалко, Ленче!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР