Диалогът между и западните държави по въпросите на сигурността е

...
Диалогът между и западните държави по въпросите на сигурността е
Коментари Харесай

Кремъл: Отношенията със Запада са в критична точка

Диалогът сред и западните страни по въпросите на сигурността е извънредно нужен - връзките деградират и към този момент са достигнали сериозна точка. Това се споделя в прессъобщение на Министерство на външните работи на страната, представено от.

Кремъл е безапелационен в позицията си, че би трябвало да бъде анулирано решението Украйна и Грузия да станат членове на НАТО. Аргументът е, че никой не може да покачва сигурността си за сметка на сигурността на другия.
CNN: Централно разузнавателно управление на САЩ концентрира образованието на нови разузнавачи върху Русия и Китай
Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати предефинира образованието на разузнавачите си, като се концентрира основно върху способи за срещу...

Москва държи Съединени американски щати да поемат дълготраен ангажимент, че в страните, които граничат с нея, няма да се разполагат настъпателни оръжейни системи. От Кремъл желаят от НАТО да се произнесат по концепцията ученията да се организират на задоволително разстояние, да има отдалеченост сред бойните кораби и самолети и да се възобнови разговора сред съветските и американските военни.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР