Диалог между Русия и Украйна ще има, но след като

...
Диалог между Русия и Украйна ще има, но след като
Коментари Харесай

Керемедчиев: Путин ще опита да превземе 40% от Украйна и после ще преговаря


Диалог сред Русия и Украйна ще има, само че откакто Владимир Путин превземе територии от Украйна.

Тази разгласи Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи.

„ Това, което цели сега Путин е блицкриг, с който допустимо най бързо да вземе, колкото може по-голямо парче територия от Украйна. Очаква се близо 40% от територията на Украйна да бъде под съветско въздействие “, посочи интернационалният анализатор.

Според него по-късно договарянията няма да са Володимир Зеленски, тъй като съветският президент не го признава за законен.

„ Путин ще владее една доста сериозна част, която в бъдеще или може да бъде отцепена като самостоятелна страна, или, както предсказа шефът на съветската служби за разузнаване – да бъде присъединена към Русия “, счита Керемедчиев.

Неговата прогноза е, че тази война няма да продължи дълго.

„ Повтаря се сюжетът от Грузия през 2009 година, когато съветската войска беше на 6 км от Тбилиси. Планът е същият – да се влезе колкото може по-навътре, колкото може по-бързо, през територии, в които няма да има тежко съприкосновения сред украински и съветски военнослужещи. В момента, в който се влезе в Киев, и се минава постройка по постройка, квартал по квартал, тук към този момент приказваме за в действителност повишаване съществено на жертвите от страна на съветската войска и това ще докара до напрежение в Русия “, сподели още Керемедчиев.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР