Диаграмата на съдбата и волята е нумерологична техника за предсказване

...
Диаграмата на съдбата и волята е нумерологична техника за предсказване
Коментари Харесай

Карта на съдбата и волята: Как да изчислим периодите на спадове и възходи само по датата на раждане

Диаграмата на ориста и волята е нумерологична техника за предсказание на виталния цикъл. С негова помощ можете да се дефинират интервалите от време, когато външните сили ще надделеят над вас или, назад – вътрешната мощ и неизменност ще ви оказват помощ да преодолеете събитията и да подредите живота си.

Съдбата и волята: Какво е това?

Всеки човек живее в сходство с общоприетите морални и държавни закони. Но също по този начин, пътят на живота се оформя и от някои външни условия и съдбовни сили. Това събитие нормално назоваваме Съдба.

Всеки човек обаче е талантлив от Бог със своя вътрешна мощ, дух и воля, които да му оказват помощ да преодолее компликациите и превратностите.

Но да не забравяме и за цикличността. Периодите на упорита работа отстъпват време на отмора и съзерцаване, когато човек би трябвало да се доверява повече на висшите сили и да се стреми да бъде в унисон с потока на личната си Съдба.

Методът „ Карта на ориста и волята “

Този способ се основава на питагорейската система, която е в основата на цялата нумерологична просвета. Древногръцките учени са изчислявали графика на живота на индивида, според от датата на неговото раждане.

Графиката на волята и ориста съставлява в действителност координатна система, върху която точките се подреждат от датата на раждане и маркират стадиите на възходи и падения в живота.

С негова помощ можете авансово да разберете кога би трябвало да бъдете търпеливи и да положите старания за превъзмогване на външни условия и по кое време е по-добре да се отпуснете и да се подчините на енергийните потоци и силата на външните условия.

Няма никаква мистичност

Не бъркайте графиката на волята и ориста с гадаене или мистично предсказване. Тази техника е построена върху прецизни математически калкулации и надеждността на резултатите от нея е тествана посредством разбор на виталния път на стотици хора.

Как да си създадем графика на ориста и волята по дата на раждане?

Графикът на ориста и волята постоянно се пресмята за интервал от 0 до 72 години. Това не значи, че човек ще доживее единствено до тази възраст, просто тогава виталният цикъл ще стартира своето отброяване изначало.

Нумеролозите предлагат да се чертаят диаграмите на волята и ориста с моливи с контрастни цветове, с цел да е картината по-ясна и по-разбираема.

Изчисляване на индикаторите

За да съставите графика на ориста, би трябвало да извършите следните неща:

На лист хартия напишете датата си на раждане (03/12/1985).

След това вземете месеца и деня на раждане и ги умножете  по годината.

1203×1985 = 2387955

Ако полученото число съдържа „ 0 “, го променете на „ 1 “. В този случай няма „ 0 “, тъй че броят остава неизменен.

Всяка цифра от получения код подхожда на силата на въздействието на ориста в съответния 12-годишен интервал от момента на раждането ви.

Сега следва да нарисувате система от две координатни оси, първата от които, хоризонталната, подхожда на интервалите от живота на човек (0, 12, 24, 36, 48, 60, 72), а отвесната се състои от 9 дивизии, показващи степента на проявяване на висши сили в ориста.

На отвесната ос маркирайте поредно всички точки от полученото число: (0; 2), (12; 3), (24; 8), (36; 7), (48; 9), (60; 5), (72; пет).

Кривите на волята и ориста чертайте разнообразни цветове. В някои точки диаграмите ще бъдат свързани, някъде едната ще се издига върху другата. Всички тези детайлности играят значима роля в дешифрирането на получените резултати.

 Карта на ориста и волята

Как да дешифрирате резултата?

Прогноза за дата на раждане

Ако прекъснатата линия на волята е под линията на ориста, това значи, че в този интервал от живота външните условия и свещените сили са толкоз мощни, че човек ще би трябвало да работи интензивно, с цел да ги преодолее.

Ако разликата сред кривите е огромна, тогава нумеролозите предлагат да се примирите със своята орис и да продължите с течението на живота, като изцяло се доверите на мъдростта на висшите сили. Колкото по-силен е опитът да се върви против ориста, толкоз по-тежки ще бъдат нейните уроци.

 

По време на интервалите, когато волята се издига над ориста, човек изпитва необикновен прилив на жизнеспособност и сила. Това му разрешава да реализира задачите си със личен труд. Дори в случай че целият свят е срещу проектите му, човек отново ще уреди живота в сходство с желанията си. И дори резултатът ще надмине всевъзможни упования.

Точките на секване на линиите на волята и ориста демонстрират сериозни моменти, когато е належащо да се скриете и да не предприемете никакви дейни дейности. По-добре е да отложите промяна на специалността, пренасяне в нов апартамент или подписване на брак.

Когато волята и ориста съответстват и вървят дружно, такива интервали се назовават ​​„ Пътят на монаха “. По това време човек схваща, че не трябва да се опълчва на ориста си и изцяло се подчинява на нейната воля. В това положение той може да извършва смели проекти, да реализира най-амбициозните цели.

Тълкуване на числата на картата на волята и ориста

0 – Труден витален стадий

„ 0 “ – това число значи сложен витален стадий, когато човек най-спешно се нуждае от поддръжка от околните си. Апатията, депресията, заболяванията, изтощението и неуспехът са доста близо. Продължителната поредност от неуспехи поражда песимистични мисли. Нулата е времето за отработване на кармични задължения, пречистване на душата от всичко излишно и незадълбочено. Можете да минимизирате вероятните загуби посредством надълбоко осъзнаване на вашите минали дейности и каузи.

1 – Възстановяване след сложен витален интервал

„ 1 “ – тази цифра демонстрира възобновяване след сложен витален интервал. По това време човек усеща своята беззащитност, нерешителност в себе си, дисбаланс. Той зависи от другите, ядосва се и се нервира даже от най- дребните неща. Трябва да се бори за правата си, да работи интензивно, с цел да получи най-малко вяра за благополучие. Хората, чийто знак 1 символизира детството, постоянно израстват в неработещи фамилии с един родител, заобиколени от беднотия и принуждение.

2- Уверено нанагорнище

Трудно, само че решително нанагорнище стартира с цифрата „ 2 “. Рецесиите и покачванията на виталната сила се заменят взаимно. Въпреки всички премеждия, човек потъва в успокоение, което му разрешава да предсказва и предотвратява всевъзможни неприятности в точния момент.

3 – Врата към по-добър живот

„ 3 “ – това число може да се назова врата към по-добър живот. На този стадий човек изпитва вътрешна битка на възгледи и ползи. Най-добрите помощници са гъвкавостта и изобретателността, което ви разрешава да поддържате баланс сред персонално и публично богатство, нравствен напредък и материално благоденствие. Постепенно човек придобива обществени връзки, кръгът на приятелите му се уголемява, бизнес интензивността набира скорост.

4 – Постоянство и непоклатимост

„ 4 “ е времето на неизменност и непоклатимост. Навиците, настройките и държанието към този момент са открити и индивидът не желае никакви промени. Положението му в обществото, фамилията и специалността е разбираемо и задоволително. В случай, че „ четворката “ следва интервал на по-високи цифри, т.е. линията понижава, можем да приказваме за загуба на религия в себе си и енергиен спад.

5 – Времето на риска

„ 5 “ – времето на риска, когато всеки избор на човек може да приключи с безотговорно благополучие или провал на всички очаквания. В такива моменти има предпочитание да поставите всичко на линия, с цел да получите доста повече. Ако „ петицата “ следва по-малките цифри, т.е. графикът се покачва, тогава индивидът чака подарък на ориста: печеливша работа или среща със своята сродна душа. Ако, в противен случай, „ петицата “ идва след огромен брой, евентуални са различия в фамилията, бракоразвод и загуба на работа.

6 – Период на естетика

„ 6 “ е интервал на естетика на индивида с неговия вътрешен свят, природа и общество. Животът му е модел за подражателство. Всяка цел, сложена по това време, е в сходство с вътрешните етични правила. Ако „ шестицата “ на графиката е повдигащо число, фамилното богатство непрестанно ще пораства. Ако „ шестицата “ има криза, би трябвало да обърнете повече внимание на финансовата си политика.

7 – Пробуждане на откривателския и изследователския дух

„ 7 “ – на този стадий духът на откривател и изобретател се пробужда в индивида. Той може да бъде пристрастен от духовни практики или научна работа. Ако „ 7 “ на графиката е в спад, целесъобразно е да обърнете внимание на връзките в фамилията. Ако след „ седмицата “ графиката се повиши, ще засилите обществените си връзки.

8 – Богатство и разцвет

„ 8 “ е интервал на благосъстояние и разцвет. Бизнесът ще върви нагоре, приходите ще порастват и непредвидените разноски ще стартират да се възприемат като ежедневни и изцяло в реда на нещата. Човек получава усещането, че парите сами падат от небето в джоба му. И това чувство ще нарасне единствено в случай че след „ осмицата “ настъпи възходът. Ако „ осмицата “ в графиката следва „ деветката “, би трябвало да намалите малко пламъка си и да оформите финансова „ възглавница “, защото ориста може фрапантно да промени проектите за вашето материално богатство.

9 – Сбъдване на фантазии

„ 9 “ е времето за сбъдване на една фантазия. Човек изцяло осъзнава своите качества и гении, реализира триумф във всяко начинание и е на върха на своето физическо и интелектуално развиване.

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР