Диагоналът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Цветан

...
Диагоналът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Цветан
Коментари Харесай

Цветан Соколов пожела успех на националите

Диагоналът на мъжкия народен тим по волейбол на България Цветан Соколов се завърна в България, като незабавно пристигна в зала " Арена Армеец ", с цел да поздрави своите съотборници. Той изрази цялостната си поддръжка към тима за идните виновни надпревари - Волейболна лига на нациите и Световното състезание, на което домакини са България и Италия.

Останалите играчи от националния тим и селекционерът Пламен Константинов одобриха доста задушевно наличието на Соколов на вчерашната подготовка и му пожелаха бързо възобновяване. Момчетата дадоха обещание, че ще играят и за него в предстоящите с голям интерес от българските почитатели на волейбола мачове.

" Съжалявам, че заради събитията няма да мога да взема присъединяване във Волейболната лига на нациите и Световното състезание. Оставам твърдо до тима и ще го поддържам във всеки един миг от идните тествания. Вярвам, че момчетата имат голяма мотивация и мощен екипен дух. Сигурен съм, че ще покажат най-хубавото от себе си, изключително пред превъзходната родна аудитория. Пожелавам триумф на тима и имам вяра, че " лъвовете " още веднъж ще станат мотив за българска национална горделивост ", зяяви на формалния уебсайт на БФВолейбол Цветан Соколов.

Състезателят на италианския „ Лубе “, който страда от контузия в коляното, ще претърпи интервенция на 4 юни. Според лекарите казусът е сериозен и елитният ни волейболист ще отсъства повече от предстоящото. Прогнозите за завръщането на Цецо Соколов на терена са за началото на 2019 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР