Диагнозата (на Стойчо Кацаров) идва от лъжа, но един лекар

...
Диагнозата (на Стойчо Кацаров) идва от лъжа, но един лекар
Коментари Харесай

Лекарят на Кацаров: Диагнозата му е лъжа, но той ме предаде за политически дивиденти

" Диагнозата (на Стойчо Кацаров) идва от неистина, само че един доктор не може да не прави разлика сред диагноза и заглавие на клинична пътека ", съобщи завеждащият Клиниката по вътрешни заболявания на " Пирогов " доцент доктор Петър Атанасов от митинга пред " Пирогов ".

Повод за неговото изказване е изказванието на служебния здравен министър, че от " Пирогов " са му издали подправена диагноза. Доц. Атанасов опроверга неговите изказвания.

Направих го като за брат, а той се оказа Павлик Морозов*, продаде ме за дребни политически дивиденти ", сподели доцент Атанасов, който означи, че със служебния министър на опазването на здравето са дългогодишни фамилни другари.

" Направих го, с цел да не заплаща скъпи проучвания ", съобщи Атанасов.

Ден по-рано служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров съобщи, че и той имал подправена епикриза от " Пирогов " за чернодробно заболяване.

Кацаров е лежал в болничното заведение с COVID-19 ноември предходната година, а подправената епикриза е от януари тази година.

" Изправени сме в действителност пред трагична обстановка, в случай че продължаваме да толерираме подобен вид практики, нашата здравна система в никакъв случай няма да стане по-добра. Затова напущат младежите, тъй като виждат една система, в която има здравна олигархия, и нищо за останалите ", разяснява служебният министър.

*Павел Трофимович Морозов е съветско дете, убито при неразбираеми условия. Превърнат е от държавната агитация в знак на битката против селската съпротива на режима посредством историята, описваща го като дете-герой, предало личния си татко на комунистическата власт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР