Диабетиците знаят, че трябва да се придържат към предписаните терапии.

...
Диабетиците знаят, че трябва да се придържат към предписаните терапии.
Коментари Харесай

Възможно е да се нормализира нивото на кръвната захар само за една седмица

Диабетиците знаят, че би трябвало да се придържат към предписаните лечения. Все отново има нещо, което всеки човек с диабет ТРЯБВА и МОЖЕ да знае.

Аз съм Петко и имах толкоз висока кръвна захар, че един ден пристигнах в болничното заведение. Там стартира моята история, която съгласно мен наподобява на историята на всеки, който има висока кръвна захар . Само че съм безусловно сигурен, че краят на моята история е изцяло непредвиден и необикновен!

Аз съм пенсиониран човек, който искаше да живее спокоен живот със семейство и другари. Едва когато бях на ръба да изпадна в кома, разбрах, че моят призрачен сън в действителност занапред стартира. Един ден усещах ужасна болежка в слепоочията ми и ми замъглено виждане. В болничното заведение незабавно получих 2 медикаменти, които трябваше да пия съгласно инструкциите. Ролята на лекарството е да поддържа диабета под надзор , до момента в който други са предписани, с цел да обезвреждат страничните резултати, породени от първото лекарство.


Шест медикаменти, които направиха живота ми пъкъл

Мога свободно да кажа, че не мигнах и пиех по шест разнообразни медикаменти, с цел да работя обикновено. Едно не хубаво събитие е удостоверение за живота, който пребивавам през днешния ден. Това ме накара да намеря решението , което сложи всичко на място. Хвърлих всичките шест кутийки с медикаменти в боклука и уплаших брачната половинка си, тъй като мислеше, че подвигам ръце от всичко. Всъщност едвам тогава прегърнах живота си.
Няма нищо толкоз опустошително, колкото ежедневната битка да стигнем в точния момент до тоалетните. Преживях това заради диуретика, който предписах. Веднъж не съумях и бях се напикал в гащите си. Не мога да опиша това възприятие. Срам, беззащитност, злощастие, цялостно проваляне... Бях отпаднал от цялата тази диабетна история.


Откритието ми ме шокира и съкруши!

Скочих до компютъра, обезверено се пробвах да намеря решение. През идващите три часа научих, че за едно от медикаментите, които взех, получих 406,180 апели за странични резултати като повръщане, виене на свят и даже сърдечен удар... И това лекарство би трябвало да помогне за поддържане на диабета под надзор ! Научих, че моето друго лекарство може да аргументи диария, гадене и даже млечна ацидоза - извънредно рисково положение. Третият е обвързван с повишение на риска от приемане на рак! След това се заклех да намеря способ за надзор на кръвната захар, който не включва опиати или ще умра пробвайки се.

Бързо схванах, че съществуват два лагера, когато ставаше дума за диабета: последователите на медикаменти и бърборковците. Привържениците на медикаментите са обичайните лекари, които предписват медикаменти за диабет. Изпробвах техния метод и го мразех. От друга страна тук бяха и бърборковците – неквалифицирани лица, които препоръчваха всякакви типове домашни " лекове " без каквито и да е научно обосновани доказателства. Не желаех да взимам медикаменти за диабета, само че нямах предпочитание нито да заставам в кръг и да приканвам с ария божествената благосклонност, нито да пия смутита по през целия ден. Исках природосъобразно решение за диабета БЕЗ странични резултати , което да е научно потвърдено. А това, струваше ми се, беше като да диря Дядо Коледа.

Питах се дали въобще съществува нещо сходно...

Тогава се натъкнах на уеб уебсайт, който оферираше Diabetes NoMore . Авторът е самостоятелен медицински специалист Алън Браун, който посвещава живота си на излекуване на хора, употребявайки естествени, само че научно потвърдени способи. Той твърди, че методът от неговата книга е научно подсилен и че хиляди читатели го употребяват за контролиране кръвната захар без медикаменти. Бях песимистичен. Предполагах, че това е нормалният съвет, който можете да намерите в интернет като " Премахнете въглехидратите ", " Избягвайте рафинирани захари "... Но нямах какво да изгубвам и обезверено желаех да спра да церя диабета, по тази причина взех решение да дам късмет.
Когато получих книга, бях шокиран. Това, което беше казано, бе съвсем противоположното на това, което ми споделиха за диабета. Напр. предлага се да се употребяват храни, които съгласно мен са строго неразрешени за хора с високи равнища на кръвната захар като мен. Научих, че по този начин наречените здравословните храни в действителност са по-рискови за диабетици . Дори в случай че е означена като нискокалорична или за диабетици. Книгата написа, че чистият черен дроб е причина за превъзмогване на хода на диабета и дава препоръки по какъв начин да се прави вярно детоксикация малко по малко.

За да бъда почтен, преди малко прекосих през уводната част на книгата и отидох непосредствено в раздела с подробни указания . Методът е доста елементарен и не включва фрапантни промени в живота. Той също беше друг от това, което прочетох преди, по тази причина взех решение да дам късмет. За моя огромна изненада, захарта падна фрапантно след единствено една седмица от програмата. За първи път измервах захарта вкъщи и потвърдих на идващия ден с моя доктор. Не единствено, че беше сюрпризиран, само че също по този начин се съгласи да продължи да следи програмата . Това е денят, когато върнах живота си в ръцете си.

Защо още не знаеш за този способ, в случай че е толкоз сполучлив?

Идеята, че САМО медикаментите са най-хубавото лекуване за диабет, е неистина. Лъжа, която дава благосъстояние на фармацевтичните компании. Когато си мислех за милиони хора, страдащи от странични резултати на медикаментите за диабета, като мен, и всичко, което просто направи тези компании да осъществят облага, бях смутен. Реших, че е време да се наемам и да споделя моята история и да оказа помощ на издателя на книгата Diabetes NoMore да разшири гласа си по този необикновен способ .

Няма цена равна на положителното здраве и кръвна захар в норма

Затворете очите си за миг и си представете какъв брой прелестно би било да имате обикновено равнище на кръвната захар ... Представете си облекчението, когато разберете, че към този момент не сте бомба, която просто чака да избухне. Представете си, че живеете задоволително дълго, с цел да гледате внуците, когато порастват, отиват в лицей и основават фамилии. Представете си чувството, че не се страхувате всякога, когато мерите захарта, възприятието за сигурност, че числата ще бъдат като на 20-годишна възраст. Представете си шока на лицето на Вашия доктор идващия път, когато мерите равнищата на кръвната Ви захар и какъв брой положителни ще бъдат думите: " Сега е моментът да измененията лечението си. " Представете си какъв брой добре би било да се отървете от разноските и ужасните странични резултати на отвратителните медикаменти за диабет. Колко коства всичко това?

Ако желаете да се присъедините към хилядите хора, чийто живот се е трансформирал най-добре с помощта на тази книга , е значимо да действате неотложно. Не забавяйте, тъй като заради високата кръвна захар може да нямате различен късмет. Диабетът е като бомба, която пулсира в тялото ви и може да избухне във всеки един миг. Не залагайте на живота си, направете тази дребна крачка незабавно. Много шанс!
ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Само през днешния ден имате опция да поръчате Diabetes NoMore с цели 50% ОТСТЪПКА и да получите невероятни бонуси (бонус с вкусни предписания и хранителен режим, включващ огромен брой ястия, които елементарно да приготвите в кухнята си, без да ползвате непознати и мъчно налични артикули и студия " Как да мерим стойностите на кръвната захар ", който ще ви покаже по какъв начин точно да следите стойностите на кръвната ви захар от уюта на дома ви).
Вместо 159.94 лева, което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите тази революционна книга и
бонуси за САМО 79.94 лева! Побързайте, тъй като запасите са лимитирани.
КЛИКНЕТЕ ТУК > >

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР