ДГ Дъга“ в район Северен“ спечели проект по подпрограма на

...
ДГ Дъга“ в район Северен“ спечели проект по подпрограма на
Коментари Харесай

ДГ „Дъга“ с нови придобивки за малчуганите


ДГ „ Дъга “ в регион „ Северен “ завоюва план по подпрограма на Община Пловдив „ Проектиране и създаване на нови детски площадки, ремонт и узаконяване на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини “.Реновирани бяха две детски площадки.На едната бе осъществена промяна на противоударна настилка и поправяне и равнене на съществуващата настилка с тротоарни плочи.На втората детска площадка бе сложено ново комбинирано оборудване за игра –къщичка с магазин. Монтирани бяха нови пейки.

Със средства, заделени от скромния бюджет на регион „ Северен “, бе реконструирана сцената, която децата употребяват за изнасяне на тържества и представления. Обновен бе и заслон, който да обезпечи комфорт на малчуганите през летните месеци.

„ Адмирации за шефа на ДГ „ Дъга “ госпожа Бойка Палийска, която е дейна и работи по планове за обезпечаване на по-добри условия за развлечение и занимания на децата.Нека те употребяват новите придобивки с доста здраве и радостно въодушевление, да играят и творят в една по-добра среда “, разяснява кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР