Дезодорантът обикновено се използва в борбата с лошите миризми, но

...
Дезодорантът обикновено се използва в борбата с лошите миризми, но
Коментари Харесай

За какво можем да използваме дезодоранта?

Дезодорантът нормално се употребява в битката с неприятните миризми, само че се оказва, че това не са единствените благоприятни условия на този артикул. Оказва се, че той има още много малко известни изгоди, написа "Блиц ".

Херпес
Редовно намазвайте образуванието с дезодорант и скоро то ще изчезне.

Изпотяване
Всички се усещаме извънредно неприятно, когато ръцете и краката ни се потят мощно преди значима среща. Понякога това изпотяване се получава над горната джука или при гърдите. Няма причина да отложите събитията си – просто сложете малко дезодорант в тези зони и няма да имате никакви компликации при ръкостискания и целувки.

Ухапвания от комари
Дразненето и сърбежът след захапване от комари фрапантно понижават, в случай че просто сложите на мястото малко дезодорант.

Неприятна миризма на краката
Принципно е хубаво при подобен проблем да се приложи лекуване, само че в случай че би трябвало да го решите незабавно, то пръскането с дезодорант на крайниците, ще оправи тъгите ви.

Мазна коса
Нямате време да измиете косата си? Няма значение! Просто напръскайте корените си с малко дезодорант и отделянето на непотребна лой от скалпа неотложно ще спре.

Дразнене след бръснене на краката
Непосредствено след бръснене може да се получи неспокойствие на кожата ви – третирайте тези зони с дезодорант и без никакво терзание ще може бързо да сложите обичаната си пола.

Мазоли
Купили сте си нови обувки и се страхувате, че краката ви ще се протрият и ще се образуват мазоли? Просто сложете дезодорант в зоните, където усещате търкане и всичко ще е наред.

Обрив
Когато третирате пъпките с този артикул лицето ви ще се почисти в границите на няколко
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР