Дезинформационната война на хибридчиците: защо разумът губи пред арогантността? Следва

...
Дезинформационната война на хибридчиците: защо разумът губи пред арогантността? Следва
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Дезинформационната война на хибридчиците - защо разумът губи пред арогантността?

Дезинформационната война на хибридчиците: за какво разсъдъкът губи пред арогантността? Следва нова взаимна продукция сред „ Честно казано “ и „ Контракоментар “ на влогъра Асен Генов, който разобличи един дорисуван Путин във великденски репортаж от Москва. А в студио влиза публицистът и несклоняем политически деятел Манол Глишев, който смята, че „ демилитаризацията “ на троловете минава през припомнянето на личните им неистини.

Два месеца учредителен безпорядък и устен „ грим “ от ръководещите - това ли е българската идея за бежанците? Директно от филантропичния фронт в студиото идва Кремена Кунева от Фондация " За положителното " и ситуационен център " Отворени порти за Украйна ". А от Варна се включва Татяна Кристи, която беше изпратена в карцера на Facebook без право на обжалване - както за нея, по този начин и за фондацията й „ Открито сърце “.

Един ефирен водещ без аналог и едно новородено шоу „ Без документ “. Финалът на актуалното издание е за дебатите към революциите, които в България се вършат не от масите, а върху масите. Гостува Боби Ваклинов - „ шилото “, въоръжено с микрофон и кол в колелата на копейкоподобните...

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР