Дезинфекция, допълнителни лични предпазни средства за служителите, по-строги ограничения за

...
Дезинфекция, допълнителни лични предпазни средства за служителите, по-строги ограничения за
Коментари Харесай

ТЕЦ Марица Изток 3 с допълнителни мерки за надеждна работа

Дезинфекция, спомагателни персонални защитни средства за чиновниците, по-строги ограничавания за достъп на външни лица и домакински офис за незаетите в директното производства само че електрическа енергия, вкара Топлоелектрическа централа " КонтурГлобал Марица Изток 3 " като ограничения против неразпространението на ковид.

Проведен е специфичен инструктаж на целия личен състав и всички подизпълнители, въведени са спомагателни ограничавания за достъп на външни лица, ползват се строги ограничения за непрекъсната стерилизация както в електроцентралата, по този начин и на транспортните средства за транспорт на чиновниците. Създадена е организация за отдалечена работа на онази част от чиновниците, чиито функционалности разрешават краткотрайна работа от у дома.

" Безопасността на нашите чиновници и всички работещи на площадката на ТЕЦ-а е от първостепенно значение за нас. Още преди въвеждането на изключително състояние, организирахме сполучливо подготовка за отдалечена работа на чиновниците, които не са директно ангажирани в електропроизводството. Предприети са всички нужни ограничения за надеждната работа на електроцентралата ", сподели Красимир Ненов, изпълнителният шеф на централат, която създава 10 на 100 от електрическата енергия в страната.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР