ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — Има много по-малко шум за

...
ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — Има много по-малко шум за
Коментари Харесай

Демократите от Айова бяха принудени да отхвърлят фракцията. Те ще изберат тихомълком кандидат за 2024 г. по пощата вместо това

ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — Има доста по-малко звук за демократите в Айова, които избират своя претендент за президент тази година, и това не е единствено тъй като настоящият демократ Джо Байдън е в Белия дом.

Вместо да се събират за събрания, театър за една нощ, при който членове на общността обществено дават знак за поддръжката си за даден претендент, демократите от Айова се насочиха към пощенската кутия, с цел да изпратят бюлетината си. Резултатите ще бъдат оповестени в Супер вторник, набор от първоначални избори и събрания допълнително от дузина щати.

Прекъсването на пет десетилетия традиция следва хаоса, който затъна в партията през 2020 година, и пренареждането на демократите ' Календар за 2024 година за приоритизиране на по-разнообразни щати. Последствията разочароваха партийните водачи и деятели на Айова, като някои се почувстваха изоставени от националната партия.

Нещо повече, това накара мнозина да се тревожат за утежняването на всеобщото образуване на демократите и за вероятностите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР