Дейвид Камерън проведе разговори с Доналд Тръмп във Флорида, въпреки

...
Дейвид Камерън проведе разговори с Доналд Тръмп във Флорида, въпреки
Коментари Харесай

Външният министър Дейвид Камерън се среща с Доналд Тръмп в САЩ въпреки „разногласен и глупав“ коментар

Дейвид Камерън организира диалози с Доналд Тръмп във Флорида, макар че назова политиката му „ разногласна и глупава “.

The Foreign Министърът се срещна с някогашния президент на Съединени американски щати, който се чака да бъде претендент за президент на републиканците на изборите в Съединени американски щати, като част от напъните му да ускори поддръжката на Съединени американски щати за Украйна във Вашингтон. Лорд Камерън пътува до столицата на Съединени американски щати, с цел да се обърне към законодателите, които забавят пакета от помощи за Украйна от месеци.

Външното министерство сподели, че е " общоприета процедура " министрите да се срещат с опозиционни претенденти като част от техните интернационалните пътувания. Но сред двамата мъже е имало напрежение и преди, като лорд Камерън назова препоръчаната от господин Тръмп краткотрайна възбрана на мюсюлманите да влизат в Съединени американски щати „ разногласна, глупава и неправилна “, когато той беше министър-председател.

Лорд Камерън, който направи мненията, преди господин Тръмп да бъде определен за президент на Съединени американски щати през 2016 година, сподели, че ще „ ни сплоти всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР