Дейвид Бениоф и Дан Вайс Създателите на култовия сериал Игра

...
Дейвид Бениоф и Дан Вайс Създателите на култовия сериал Игра
Коментари Харесай

Създателите на Игра на тронове ще напишат новите Междузвездни войни


Дейвид Бениоф и Дан Вайс

Създателите на паметния сериал " Игра на тронове " Дейвид Бениоф и Дан Вайс ще напишат сюжета и ще продуцират новите серии на галактическата сага " Междузвездни войни ", заяви " Дисни ".

Първата част от новите серии на " Междузвездни войни " би трябвало да бъде подготвена през 2019 година. Тя ще има обособена сюжетна линия от сегашната история за Скайуокър, която стартира с епизода " Нова вяра ".

" Дейвид и Дан са едни от най-хубавите разказвачи сега. Тяхното умеене да развиват комплицирани характери, дълбочина на историите и благосъстояние на митологията ще вкарат " Междузвездни войни " в пътища, които намирам за необикновено вълнуващи ", разяснява президентът на " Лукасфилм " Катлийн Кенеди.

Очаква се сериалът " Игра на тронове " да завърши през 2019 година. Той е голям шлагер за HBO.

" През лятото на 1977 ние пътувахме в една вселена, надалеч, надалеч от нас и мечтаехме за това оттогава. За нас е чест да приемем тази опция, малко сме ужасени от отговорността и сме извънредно разчувствани да стартираме незабавно, откакто финалният сезон на " Игра на тронове " бъде приключен ", споделят двамата сценаристи в особено изказване до медиите.

През 2012 година " Дисни " купи " Лукасфилм ", която държи правата за " Междузвездни войни ". Цената на договорката бе 4 милиарда $. От тогава до момента " Дисни " изпитва усложнения да максимизира капацитета на своята инвестиция. Компанията оповестява, че двамата сценаристи имат интерес да експлоатират митологията на " Междузвездни войни " и да основат серии, които да са основани върху нея. Това значи, че те по-скоро няма да работят върху продължението на сегашната сюжетна линия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР