Дейвид Бекъм винаги се е славел с това, че има

...
Дейвид Бекъм винаги се е славел с това, че има
Коментари Харесай

Как Дейвид Бекъм се подиграва на Виктория

Дейвид Бекъм постоянно се е славел с това, че има възприятие за хумора и обича от време на време да го насочва към брачната половинка си Виктория Бекъм.

Видяхме го в епизодите на документалната поредност за живота му на Netflix, само че това не е всичко. Бекъм реши да употребява профила си в Instagram, с цел да се подиграе с Виктория

На стори в обществената мрежа някогашният футболист на Реал Мадрид качи две фотоси, на които в центъра им е брачната половинка му, легнала на пода на пода във фитнеса.
 Снимка 640931
Източник: Instagram / davidbeckham

Очевидно е, че Виктория е завършила с тренировката си, а тя е очевидно е била много изтощителна. Към фотографията Дейвид Бекъм написа, че по принцип Виктория не драматизира, само че тъкмо това се е случило тази заран.

От своя страна, Виктория не остана длъжна и също на стори в Instagram разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин Дейвид Бекъм е лежащ по стомах на постеля за йога и наподобява тъкмо толкоз отпаднал, колкото и тя. " И Оскарът отива при... ", написа закачливо Виктория Бекъм към сторито си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР