Дейвид Бекъм участва в шоуто на своя приятел и футболен

...
Дейвид Бекъм участва в шоуто на своя приятел и футболен
Коментари Харесай

Бекъм за Виктория: Аз съм чистоплътен, а тя не

Дейвид Бекъм взе участие в шоуто на своя другар и футболен треньор Гари Невил в YouTube, наречено „ 29 въпроса ”.

Невил питаше приятеля си за всичко - от обичаната му напитка (червено вино) до обичаната му ария на „ Схайд гърлс ” (Say You`ll Be There). Имаше и по-лични въпроси, като да вземем за пример от какво жена му Виктория Бекъм се вбесява от него най-вече.

Футболистът допусна, че това е неговият табиет да кашля:

„ На нея не й харесва. Е, аз не всеки път съм го правил, може би през последните 15 година Сигурно има и други неща, които одобрявам, само че тя не. Аз съм доста чист, а тя не ”.

След къса пауза Бекъм обясни какво има поради:

„ Искам да кажа, аз обичам да шетам, само че тя не. Тя се къпе, несъмнено. От време на време ”.
 Бекъм за Виктория: Аз съм чистоплътен, а тя не
И водещият, и гостът се засмяха на тази смешка и минаха към идващите тематики. На въпрос кое от децата му наподобява най-вече по темперамент, Дейвид отговори дипломатично:

„ Очевидно е, виждам някои свои черти във всеки. В Ромео постоянството, в Харпър добротата, в Бруклин нежността, грижовността. Круз е доста занимателен и както Виктория споделя, аз също съм много занимателен, тъй че допускам, че това е у него от мен ”.

Някои от въпросите бяха за стила на Бекъм. Спортистът сподели, че обратно на общоприетото разбиране, той е привикнал да се управлява от личния си усет, а не от желанията на брачната половинка си:

„ Хората считат, че външният тип, прическите, татуировките са повлияни на Виктория. Всъщност аз взех решение да вземем за пример да изляза с кожени гащеризони или да се облека от глава до пети в деним. Винаги съм обичал модата ”.

 Бекъм за Виктория: Аз съм чистоплътен, а тя не

От многото си, постоянно екстравагантни прически, футболистът уточни измежду обичаните си бръсната глава, защото „ нищо не би трябвало да се прави с нея “. А от татуировките (атлетът към този момент има 81 от тях!) той уточни имената на деца и Виктория като свои обичани.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР