Дейвид Бекъм предаде профила си в на лекарка, която помага

...
Дейвид Бекъм предаде профила си в на лекарка, която помага
Коментари Харесай

Бекъм дава Instagram акаунта си на украински доктор

Дейвид Бекъм съобщи профила си в на лекарка, която оказва помощ на дамите да раждат в източния украински град Харков. За това оповестяват от.

Бекъм, 46-годишният някогашен полузащитник на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид и сегашен съсобственик на Интер Маями , сподели на своите 71,6 милиона почитатели в Instagram да погледнат в профила му, с цел да видят работата на Ирина, детски анестезиолог, и нейният екип на фона на спора.

Бекъм, дипломат на благосклонност на детската организация на Организация на обединените нации УНИЦЕФ , разгласява видео известие и прикани своите почитатели да поддържат работата на организацията в Украйна.

Харков беше обиден от поредност от съветски удари, които унищожиха доста здания, откогато Москва стартира това, което тя назовава "специална интервенция " в Украйна предишния месец.

Руският президент Владимир Путин сподели, че интервенцията е ориентирана към разоръжаване на Украйна и премахване на рискови националисти. Западните страни го назовават нападателна война и са наложили наказателни наказания.

Ирина, началник на Регионалния перинатален център, разгласява видеоклипове на мазе , където тя сподели, че бременни дами и майки са били евакуирани в първия ден от нашествието на Русия. Тя показа и фотоси на новородени бебета, подвластни от кислородни генератори , които бяха дарени от УНИЦЕФ.

"Първите дни бяха най-трудни ", сподели тя. "Вероятно рискуваме живота си, само че въобще не мислим за това. Обичаме работата си ".

На един от клиповете на Ирина се вижда по какъв начин жена на име Яна люлее сина си Михаил, който се роди на втория ден от войната с проблеми с дишането. Ирина сподели, че Михаил към този момент е по-добре, само че домът на фамилията е опустошен.

„ Докторите и медицинските сестри тук, ние се тормозим, плачем, само че никой от нас няма да се откаже “ , сподели Ирина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР