Дейвид Бекъм „краде“ кремовете и разкрасителните помади на жена си

...
Дейвид Бекъм „краде“ кремовете и разкрасителните помади на жена си
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм краде кремовете на жена си

Дейвид Бекъм „ краде “ кремовете и разкрасителните помади на жена си – стилната икона Виктория Бекъм.

Бившият футболист постоянно е желал да се грижи за кожата си, защото прекарвал доста време на открито, само че в никакъв случай не е знаел какви козметични артикули тъкмо да си купи и по тази причина най-лесно било да вземе тези на половинката си. „ Крада козметиката на жена ми, тъй като желая да се грижа за себе си и знам, че тя има най-хубавото “, признава самият Дейвид.

Самият Дейвид неотдавна сътвори лична линия дружно с „ Лореал “ и признава, че към този момент е „ по-приемливо “ мъжете да приказват за кремове. Пред „ Into the Gloss “ той признава: ''Никога нямаше да привикна да употребявам пяна за миене на разположение, в случай че не взимах на жена ми. Никога нямаше да отстранявам време за сходни неща. Но в този момент към този момент имам освен пяна, само че и маска, и скраб. Толкова по-лесно се приема това от мъжете към този момент, тъй като започнахме да се грижим повече за себе си и не ни е позор да приказваме за това “, цитира "Монитор ".

Дейвид призна, че учи двамата му най-големи сина по какъв начин да се бръснат към този момент. „ Първият път, в който Ромео трябваше да се избръсне, го направих вместо него. Имаше напълно малко мъх, само че беше извънредно разчувствуван, че баща ще го бръсне. След това го направих и с Бруклин. Предполагам, че ще би трябвало да го потретя и с Круз “, споделя Бекъм, който за последно се е бръснал безпрепятствено преди 15 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР