Дейви Прьопер вече не е част от състава на Брайтън.

...
Дейви Прьопер вече не е част от състава на Брайтън.
Коментари Харесай

Бивш играч на Брайтън: Щастлив съм, че се завръщам в ПСВ

Дейви Прьопер към този момент не е част от състава на Брайтън. Атакуващият полузащитник изигра 99 мача за "чайките ", само че в този момент се завръща в Нидерландия, където още веднъж ще носи екипа на ПСВ Айндховен.

29-годишният играч не скри задоволството си от своето завръщане при "филипсите ", а роденият в Арнем футболист си пожела доста хубави моменти през новия сезон.

"Щастлив съм, че още веднъж ще играя в ПСВ. Обичам този клуб, тъй като тук изживях незабравими моменти и се веселя да се завърна. Когато разбрах, че те демонстрират интерес, пред мен имаше единствено една алтернатива. Искам да благодаря на Брайтън, за всичко, което те направиха за мен. Натрупах скъп опит във висшата лига и считам, че научих много значими неща и по какъв начин да се оправям с компликациите. Пристигам в Нидерландия с високи упоритости и желая да оказа помощ на тима да спечелим купата. ПСВ Айндховен е марка в нидерландския футбол и ще търсим мощно показване във всички надпревари, в които участваме. Благодаря на всички, които се погрижиха да се завърна в Айндховен “, разяснява нидерландецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР